nasti2002 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam. Nie wiedzialem gdzie zamiescic ten temat bo dokladnie nie wiem czy mam problemy z karta graf czy dzwiekowa. Otoz grajac w rozne gry(np San Andreas) gra lekko skacze i ogolnie zle sie gra. natomiast jezeli wylacze przespieszenie sprzetowe w directx na dzwiek, to gra zaczyna nawet spoko grzac, ale za to dzwiek jest niezsynchronizowany. Jak zrobic aby bylo przyspieszenie i byla plynnosc w grach.?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam. Nie wiedzialem gdzie zamiescic ten temat bo dokladnie nie wiem czy mam problemy z karta graf czy dzwiekowa. Otoz grajac w rozne gry(np San Andreas) gra lekko skacze i ogolnie zle sie gra. natomiast jezeli wylacze przespieszenie sprzetowe w directx na dzwiek, to gra zaczyna nawet spoko grzac, ale za to dzwiek jest niezsynchronizowany. Jak zrobic aby bylo przyspieszenie i byla plynnosc w grach.?? Pozdrawiam jedno pytanie JAKA MASZ DŹWIĘKÓWKA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasti2002 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Aha no tak. Sorry. Dzwiekowka to zintegrowanan c-media ac97 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...