Pablosen Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Witam! Zakupiłem tą katre i mam problem. Podczas odpalania jakiej kolwiek gry po ekranie skaczą czerwone trujkąty, albo wogóle nie dziają. Jedynie w Matrixie3 pogaralem sobie około 10 min i ekran zobił się czerowony (tzn. wyswietlany byl tylko kolor czerwony). Konfiguracja: AthlonXP 2000+ ECS K7VTA3 512MB Kingston ModeCom MC-350ATX 2.0PCF Pierwsze podejzenie pada na plyte główną, bo jest dziadowska (AGPx4). Wczesniej jednak świetnie wspułpracowała z GF440 MX :) Czy mam jechac do serwisu? Czy to wina mojego komputera? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Jedz do serwisu karta padla, nie jest to wina plyty bo wtedy karta by wogole nie odpalala, a w z takimi objawami to nic i nnego jak padnieta karta. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mniemam Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 ja mialem to samo z karta asus N6600 256MB.... problemem okazala sie slaba plyta glowna (ECS K7VTA3 rev 5.0) karta wyswietlala czerwone sieci , a w 3dmarku2003 miala tragiczne wyniki (jak moj stary radeon 9550)..wymienilem plyte na gigabyte ga7vt600 i problem zniknal.......z tym ecesem byl taki myk, ze asus smart doctor wyswietlal, ze jest nie prawidlowe napiecie na AGP (fakt, ze asus smartdoctor czesto glupoty wypisuje ale tym razem mial racje :) ) nie pomagala wymiana zasilacza, konieczna byla zmiana plyty glownej.... pozdroofki a tak na marginesie to cos licho sie kreci ten asus.... moze to wina sterownikow ???? nie moge podkrecic ramu wiecej niz 550 MHz, a rdzenia wiecej niz 430MHz...moze ktos wie co jest na rzeczy???? pomoga sterowniki tweakowane ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablosen Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Oddałem ja do serwisu na gwarancji. Jezeli nie wykryja usterki, to zapace 10 zeta za sprawdzenie :? Jezeli tak bedzie, to jade po nowa plyte glówną... ASROCK K7VT4A+ sie nada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...