Skocz do zawartości
sender28

Gdzie Znajde Bios Do Gf6600 Gv-nx66128dp2 Gigabyte

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam tę kartę http://www.benchmark.pl/artykuly/recenzje/...e_6600_DP2.html Chciałem zmienić bios w mojej karcie graficznej. Ale nie ma go na stronie GIGABYTEA(kiedyś był). Chciałem to zrobic za pomocą @VGA z plyty ze starownikami od kart graficznej bo nie mam dyskietki w komp......ale gdy klikam na Live update to nic sie nie dzieje , a kiedys wyskakiwalo okienko ze jest nowszy bios. Mój to wersja chyba z 31.01.2005r . . .PS. czasami jak wychodze z gry Star Wars Empire at WAr to mi nagle bluescreen wyskakuje na 1sek. (ale nie zawsze) i reset sie robi. jedyne co udalo mi sie zauważyć w tym czasie to oczywiscie ze system zostanie zamknięty i slowo "video" jeszcze mi mignęło. Co to moze byc?? dodam ze karta nie kręcona i nigdy nie sprawiała problemów. I jeszcze jedno....Czy np. nowa wersja biosu moze odniżyć taktowanie zegarów. no i gdzie ten bios moge znależć. z góry dzieki za jakies info.. :D

Całego zdania nie widzialem wiec to moze nie byc wina karty. i w innych grach tez nie sprawdzalem bo nie mam miejsca na dysku. :D

Ale wydaje mi sie ze to cos gra miesza bo jakas taka niestabilna sie wydaje. Wszystko dlugo sie wczytuje i mieli po dysku no i jeszcze menu mi przycina bo jest tam scena ruchoma walki z gry.

Wkoncu udało mi sie uruchomic live update ale mowi ze nie ma biosu nowszego.... :( a ja wiem ze byl ) pewnie dlatego ze go sciągneli ze strony, ale dalej ne wiem co mogloby byc przyczyną tych wywalem podczas wychodzenia z gry.Wychodzi jakby chciała a nie mogla i nagle reset. i tak np. 1 raz na 5 albo inaczej.

Edytowane przez sender28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi