Skocz do zawartości
Qki86

Komp Tylko Czy Dobry?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Został mi niecały tydzień do złożenia kompa. Troche zgłupiałem z tym wszystkim ale najpierw przedstawie konfiguracje:

Tego napewno nie zmienie:

Karta Graficzna-GF 7800GT Leadtek

RAM- Patriot 2*512

Natomiast co do tych podzespołów mam wiele wątpliwości

Procesor- Athlon64 3000+ Venice czy lepiej 3200+ Manchester (nigdzie nie ma testów i nie wiem czy ryzykować)

Płyta główna- Asus A8N-E NF4U/PCI-E (głośna płyta) czy Abit A8N 32x z pasywnym chłodzeniem(badziewny BIOS)

Zasilacz-Tagan 420W

Zarejestrowałem sie tutaj bo mysle że jest tu wiele osób naprawde znających sie na "rzeczy" zarówno od strony technicznej jak i praktyczne. Może ktoś ma Manchestera? Licze na Wasza pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grzechu te karty sie niczym nie różnią poza innym pudełkiem i oprogramowaniem :D

I ty się mylisz :wink: Ta karta Leadteka potrafi generować arty na def taktowaniu :mur: Masz poczytaj to :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem wcześniej MSI FX5200 i byłem strasznie niezadowolony. Jak juz to Asus ale czy to nie jest też zależne od tego jak sie trafi? Maciag przeczytałem artykuł nie tylko ten o 7800gt i mimo wszystko wiekszość osób ma LEADTEK`a a to że arty występują to przy bardzo zbliżonych taktowaniach

Edytowane przez Qki86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi