konraf102 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Mam problem potrzebuje podłączyć radeona do tv przez złącze EURO co prawda znalazlem schemat jak to zrobic na tronie http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_k...klonow&strona=2 ale za cholere nie moge dostac w swoim miasteczku wtyczki która by pasował do wyjścia tv-out z radeona (2 rzędy, 7 pinów), gdzie to można kupic wysyłkowo lub pod jaka nawą taka wtyczka występuje bo nawet niewiadomo jak jej szukać. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 moze przejedź sie do najblizszego wiekrzego miasta w poblizu, napewno kupisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konraf102 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Pewnie ze bym pojechał ale pracuje więc nie bardzo mam kiedy zresztą nie sądze żeby w każdym sklepie taka końcówka była , bo niespotkałem takiej w żadnym sprzęcie elektronicznym. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Ja podłączam przez zwykły 4 pinowy kabel s-video i działa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Ja podłączam przez zwykły 4 pinowy kabel s-video i działa!No w wyjsciu TV w Radeonach jest zintegrowane zlacze S-Video i Composite. Wiec po wlozeniu kabla 4-pinowego (samo S-Video) bedzie wszystko ok. (znaczenie pinow jest niezmienne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...