Gość hydro2 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Nie znalazlem tego tematu wiec zakladam.Czy ktos w to gral? Podobno gra juz ma jakis czas.Ze screenow nie powala,ale tez nie odrzuca.Jesli ktos w to gral to prosze o opinie :) Pozdrawiam http://gry.wp.pl/filtr;1,0;x;slideshow,46,...-1,19;core.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Grałem w demo tej gry... graficznie jak widać po screenach średnio...rozgrywka - idziesz do przodu i rozwalasz co popadnie... ot takie o...6/10... gdyby kosztowało 99zł to możnaby było kląć...ale za 30...ujdzie jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 ta gierka jest nędzna , szkoda nawet ściagać demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Demo było nędzne, więc po full wersji nie spodziewam się rewelacji ..... chyba, że jest inaczej :D Pozdrawiam!!!! Edytowane 7 Marca 2006 przez Frog51 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 coz omawiali ja niedawno na hyperze widzialem jak to mniej wiecej wyglada ;P nie jest to najlepsza strzelanka jej jednyna zaleta jest niska cena ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 coz omawiali ja niedawno na hyperze widzialem jak to mniej wiecej wyglada ;P nie jest to najlepsza strzelanka jej jednyna zaleta jest niska cena ;PI tu sie mylisz.Wlasnie zagralem w ta gre i jedyna jej wada to grafika bo jest bardzo slaba,ale wczoraj gralem chyba z 3H w nocy,dawno mnie nic tak nie wciagnelo.Zobaczyli wszyscy poczatek,eee - kiszka bo slaba grafa,to prawda,ale gra mnie wciagnela o wiele bardziej niz niektore dzisiejsze tytuly.Fakt,ze bronie sa zywcem sciagniete z far cry'a,ale ludzie,gra kosztuje 30 zl a jest wg mnie warta z 50,jest dobra tylko trza dac jej szanse.Im dalej tym lepiej a klimacik jest a malo jego w dzisiejszych grach,a Wy tylko ta grafika.Przynajmniej moge wlaczyc u siebie 1280x1024,aax4 i anizox8 i mam ultra plynnosc w max detalach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...