Casion Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 WITAM! MAM PROBLEM - OTOZ: :blink: Mam Laptopa z chipsetem graficznym Intela serii 900 (dokładnie 915) - oczywiście nie obsługuje DirectaX9. Komp jest wydajny więc chciałbym sobie zainstalować np. Call Of Duty 2. Jakie programy prócz 3D-Analyzera polecacie - może inne tricki? Z góry dzienx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ale dzisiejsze gry wymagają wydajnej karty graficznej i nawet jak ci się uruchomi to będzie raczej pokaz slajdów a nie gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 w cod 2 jest opcja , aby gierka chodziłą na dx7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casion Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 No tak ale w ogóle ona sie nie uruchamia! Nie wiem co jest... I lipa... Dzieki 3d An... uruchomilem pare gier m.in. crashday i nie chodzily jak pokaz slajdow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) a masz zainstalowanego DXa9? Edytowane 7 Marca 2006 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casion Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Oczywiscie! Etap lamerstwa przechodzilem jakies 11lat temu ;-) Ale z tym problemem nie moge dac sobie rady... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) rzuciłem okiem na sprzętowe wymagania CoDa 2 i nie widze tam wsparcia dla żadnej karty Intela, więc po prostu tej gry nie odpalisz Edytowane 7 Marca 2006 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Moze sprobuj w konfigu COD2 recznie zmienic na DX7. Tylko nie wiem teraz ktory to byl wpis.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...