Skocz do zawartości
Yakub1989

Jaki Cooler Do Athlona 64 3000+ Venice

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem jakie chłodzenie kupić na mojego athlona. Podkręciłem go do 2.6 GHz i temp w idle mam 40 C. Znalazłem takiego Coolera. Jak sądzić dobry??? Prosze o opinie i jakieś propozycje co do chłodzenia. Cena jaką zamierzam wydać to max 200-210 zł. thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

B) :sad: :mad: :mur: :razz: :unsure: :wink: :rolleyes: :lol: :oops: :D :cry: :blink: :angry: :huh: :lol2: :-| :? :mur: :mur: No to co z tego ze ma 200 zl moze kupic Freezera 64 pro a za reszte dokupic ramu :mur: :mur: <_< :) :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bari: :blink:

Yakub1989:

Bierz Scythe Ninja, napewno nie bedziesz zalowal.

AC Freezer jest dobrym i atrakcyjnym cenowo chlodzeniem, ale na najwyzszych obrotach jest dosyc glosny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj dostałem Freezera. Temperatury mi o 10*C spadły w porównaniu do boxa. Mam procek podkręcony do 2,466Ghz@1,425V i miałem 35*C w stresie, ale trochę hałasował, więc go skręciłem do 1500 obrotów i jest niesłyszalny, a temperatura w stresie 37*C. Sprzęcik super za tę cene.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz jakis problem z mozgiem ?

Czy po podstawowce zostala ci jeszcze mania eksponowania tekstu "szlaczkiem" ?

Nie wiem ale wydaje mi sie ze ja mam prznajmniej mozg w porownaniu do Ciebie czlowieku opanuj sie troche bo daleko tak niezajedziesz :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem ale wydaje mi sie ze ja mam prznajmniej mozg w porownaniu do Ciebie czlowieku opanuj sie troche bo daleko tak niezajedziesz :mur: :mur:

Miec mózg a go używać to dwie rózne rzeczy .

Mozesz mi powiedziec co miales na celu osiagnac , wrzucajac 20 roznych "usmiechow , buziek" do swojego poprzedniego posta ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po co piszesz takie posty bo z tego co widze tym zdaniem obażasz forumowiczów który wiecej wie od ciebie, i nie zakłada tak jak ty w przeciągu tygodnia 20 tematów z głupimi tematami w podstawowych zagadnieniach

yakub89 paste możesz wymienić kiedy bedziesz miał ochote albo duże temp.

Edytowane przez KAMILcom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi