Yakub1989 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Witam mam problem jakie chłodzenie kupić na mojego athlona. Podkręciłem go do 2.6 GHz i temp w idle mam 40 C. Znalazłem takiego Coolera. Jak sądzić dobry??? Prosze o opinie i jakieś propozycje co do chłodzenia. Cena jaką zamierzam wydać to max 200-210 zł. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Scytche Ninja + Fander 120mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Freezer 64 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 AC FREEZER 64 PRO albo WC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Heat dobrze gada :D Jastem za Ninja i Fanderem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Freezer 64 pro AC FREEZER 64 PRO albo WC :P Tak , rzeczywiscie koles ma 210zł do wydania i najlepiej bedzie jak kupi Freezera Pro :lol: :kijem: Edytowane 7 Marca 2006 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 bierz ninje i fandera super wydajnosc i cisza, u mnie 2.7ghz chlodzi pasywnie i mam gora 44' mysle ze wiecej nie trzeba dodawac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Scytche Ninja + Fander 120mm Bierz i się nie zastanawiaj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakub1989 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Skoro tak mówicie to się zastanowie, tylko niewiem czy nie bedzie za mało miejsca wokół podsatwki na proca. Mam Asusa A8N32-SLI i zaraz koło proca jest wentylator. Wydaje mi się ze wejdzie. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Nie ma co sie zastanawiac wydajniejszego i cichego zarazem ac niz ninja i fander nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 B) :sad: :mad: :mur: :razz: :unsure: :wink: :rolleyes: :lol: :oops: :D :cry: :blink: :angry: :huh: :lol2: :-| :? :mur: :mur: No to co z tego ze ma 200 zl moze kupic Freezera 64 pro a za reszte dokupic ramu :mur: :mur: <_< :) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 wops ie doczytalem ze koles ma na to 200 zl to moze zloz WC :):):) moj kumpel zlozyl za 240 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakub1989 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Moze zostane przy tym freezerze 64 pro. W sumie to nawet tani jest w porównaniu do Ninjy. A co myślicie o tym coolerze co wymieniłem na początku??? thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 że jest lipny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Bari: :blink: Yakub1989: Bierz Scythe Ninja, napewno nie bedziesz zalowal. AC Freezer jest dobrym i atrakcyjnym cenowo chlodzeniem, ale na najwyzszych obrotach jest dosyc glosny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 No to co z tego ze ma 200 zl moze kupic Freezera 64 pro a za reszte dokupic ramu Masz jakis problem z mozgiem ? Czy po podstawowce zostala ci jeszcze mania eksponowania tekstu "szlaczkiem" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakub1989 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Chyba jednak zostane przy freezerze. Cena mnie do tego przekonała, ale za reszte kasy nie bede dokupywał Ramu :D thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Dzisiaj dostałem Freezera. Temperatury mi o 10*C spadły w porównaniu do boxa. Mam procek podkręcony do 2,466Ghz@1,425V i miałem 35*C w stresie, ale trochę hałasował, więc go skręciłem do 1500 obrotów i jest niesłyszalny, a temperatura w stresie 37*C. Sprzęcik super za tę cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Masz jakis problem z mozgiem ? Czy po podstawowce zostala ci jeszcze mania eksponowania tekstu "szlaczkiem" ? Nie wiem ale wydaje mi sie ze ja mam prznajmniej mozg w porownaniu do Ciebie czlowieku opanuj sie troche bo daleko tak niezajedziesz :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Nie wiem ale wydaje mi sie ze ja mam prznajmniej mozg w porownaniu do Ciebie czlowieku opanuj sie troche bo daleko tak niezajedziesz :mur: :mur: Miec mózg a go używać to dwie rózne rzeczy . Mozesz mi powiedziec co miales na celu osiagnac , wrzucajac 20 roznych "usmiechow , buziek" do swojego poprzedniego posta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yakub1989 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 A czy paste też trzeba bedzie wymienić, tą która już jest na freezerze?? Podobno jest do bani. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Nie wiem ale wydaje mi sie ze ja mam prznajmniej mozg w porownaniu do Ciebie czlowieku opanuj sie troche bo daleko tak niezajedziesz :mur: :mur:a po co piszesz takie posty bo z tego co widze tym zdaniem obażasz forumowiczów który wiecej wie od ciebie, i nie zakłada tak jak ty w przeciągu tygodnia 20 tematów z głupimi tematami w podstawowych zagadnieniach yakub89 paste możesz wymienić kiedy bedziesz miał ochote albo duże temp. Edytowane 10 Marca 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 W sumie warto od razu zainwestowac w AS5 :wink: Nie jest to jakis ogromny wydatek a pasta bedzie Ci sluzyla przez dlugi okres czasu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...