truman20 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Witam. Kupuję Athlona 64 BOX i mam takie pytanie : czy ja mogę zamontować swój cooler nie ten boxowy bo mam ze starego komputera miedzianego Pentagrama 100Cu+ i czy nie stracę gwarancji na procesor ?? Koleś w sklepie coś tam kręci i raz mówi że można raz że nie można bo coś tam bo coś tam.. no i nie wiem co o tym myśleć. Może ktoś tutaj orientuje się czy można tak zrobić ?? Wiem że wersję OEM jest bardzo trudno dostać, jedynie na aukcjach i w sklepach internetowych, ale nie kupuję sprzętu za tyle kasy przez internet ;) więc nie piszcie proszę że miałem wybrać wersję OEM :P (to jest athlon 3000+ s.939 + mobo gigabyte) sorki jeśli ten temat wpisałem na złym forum, ale chodzi o chłodzenie więc napisałem go tutaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Oczywiście że możesz ;) Gwarancji na pewno nie stracisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) oczywiscie ze mozna :) tylko nie zgub boxa bo w razie gwarancji bedzie potrzebny dadziuk ten sam czas ;P Edytowane 7 Marca 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Pewnie ze mozesz napewno nie stracisz gwarancji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...