komar81 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) przeszukałem forum, lecz mam pytanie i mam nadzieje ze ktos konkretnie mi na nie odpowie. z gory dziekuje czy to zadziala jezeli podlacze modem dsl do AP dwl-900AP+, i dalej juz drogą radiową udostepnie internet na 4 komputery w 2 pokojach? ap nie ma wyjscia Wlan dlatego podlaczenie go do modemu DSL byloby porzez lan gdyz modem posiada wbudowanego switcha pozdrawiam Edytowane 7 Marca 2006 przez komar81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 eh nikt nie jest w stanie mi odpowiedziec????? sami spece od sieci a tu nic mysle ze moje pytanie nie jest na tyle trudne.... prosze o odpowiedz to jescze sie zapytam czy ten AP moze dzialac jako tylko karta sieciowa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Zależy jaki masz modem <_< Musiałbyś mieć coś takiego lub podobnego klik P.S. Mam nadzieje że skumałem o co ci chodzi :) Edytowane 7 Marca 2006 przez piotraspoz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 hmm ale ten wan to rj11! w Twoim przypadku potrzebujesz np. di-524 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...