nasedo Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 moja konfiguracja: prpocesor: AthlonXP 2,4 GHZ płyta: Asrock K7vt4a+ grafika: Geforce 6200 256 MB pamięć: 1GB kingstona w dwóch kościach HDD 80GB WD CAVIAR tuner telewizyjny AVER TV GO 303 karta sieciowa karta muzyczna Sound blaster 5.1 live napędy: DVD DVDRW CD zasilacz: Bequiet 370W Jaki wentylator na procka? Obcnie mam Thermaltake TR2-M3. POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 czlowieku skad my mamy wiedziec ile masz na to kasy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) ...kiedys nie moglem pojac dlaczego na forum ludzie sie denerwuja jak sie temat powtarza, ktorys raz z rzedu!!! Dzis mnie oswiecilo! Czlowieku jest szukajka! Przegladajac chociazby ta jedna strone znajdziesz conajmniej kilka topickow poswieconych chlodzeniu od 50-200 zl Fakt trudne! Nie no nie moglem.... :D Czego oczekujesz od nowego wzgledem twojego aluminiaka z wentylatorem 80! Czego oczekujesz od nowego ?? Chcesz zeby tylko byl cichy a temperatura Cie nie obchodzi?? Chcesz zeby byl wydajny a halas.... coz najwyzej zalozysz sluchawki?? Chcesz zeby byl cichy i wydajny i kosztowal 20 zl (raczej trudne :D) Chcesz wydac 300 zl a wystarczy ze wydasz 190 :] itp.... Tak tak dzis jestem zly :D Edytowane 8 Marca 2006 przez erOl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 nasedo masz pecha bo trafiłeś na erola w złym nastroju :lol2: a tak wogule to jest poniżej mase tematów typu ,,jakie chłodzenie,, i niema sensu zakładać nowego skoro istnieje już mase podobnych, aha noi zawsze jest szukajka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...