SKORPAS Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Witam.Posiadam płyte Asus A8N32-SLI Deluxe nForce4 procesor AMD Athlon 64 X2 3800+.Teraz pora kupic pamieci ktore beda w dualu i moje pytanko ktore z tych pamieci beda odpowiednie do tego zestawu. 1. PDP Patriot LLK 2 x 1GB DDR 433MHz CL2-5-3-2 2.PDP Patriot ELK 2 x 1GB DDR 500MHz CL3-8-4-4 Chyba ze sa lepsze od tych ktore podalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKORPAS Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Czy nikt nie moze mi pomoc w wyborze pamieci do tego zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Jest temat z testami pamięci 2x 1GB. Porównaj osiągi , wklep do googla i porównaj ceny-sam dojdziesz co jest dla ciebie najlepsze za kwotę na którą cię stać... Jest też chyba temat o Patriotach , poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKORPAS Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Testy mi nic nie daja bo sie wogole na tym nie znam.Do tego zestawu w sklepach zaproponowano mi te dwie pamieci i chcialem sie dowiedziec czy sa wlasciwe do tego zestawu.Chyba ze sa inne ,lepsze do 1200pln pracujacych w dualu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKORPAS Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 To moze ktos pomoze czy te pamieci sa dobre do tego zestawu http://www.sklep.abad.pl/index.php?type=show_prod&id=17604 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKORPAS Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Czy nikt nie zna tych pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKORPAS Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Testowal ktos te pamieci http://www.allegro.pl/item89512730_ddr_204...ysta_gw_fv.html .Czy wie ktos czy beda dobrze chodzily na plycie A8N32-SLI Deluxe nForce4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) A testowales edycje postu? Jezeli nikt nie odpowiado to mozliwe ze ten nikt ich nie zna :mur: Masz dopiero 20 postow z czego 6 tylko w tym temacie, jeden pod drugim :? Edytowane 10 Marca 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...