lopik_ Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Mam Office Outlook'a '2003 w tray'u i jak sprawdza poczte to czasem wyskakuje takie okno: Co jest z tym nie tak, jak zawsze zaznaczam "Zapisz to hasło na swojej liście haseł" to dlaczego on stale się pyta o te hasła ? I to jest nie tylko dla onet.pl bo dla wp.pl, tlen.pl itd. jest to samo. Po prostu, raz sprawdzi i nie zapyta a drugi raz sprawdzi ale zapyta. Da się to jakoś zapisac na stałe ? I bardzo proszę nie pisać "Zmień klienta poczty" :roll: THX Edytowane 7 Marca 2006 przez Rocky998 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 wpisz w nazwe użytkownika to co masz w adresie do małpy a nie cały adres czyli jak masz np. ktos@onet.pl to wpisz tylko "ktos" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 wpisz w nazwe użytkownika to co masz w adresie do małpyAle ja mam tak wpisane, do małpy, tylko login i tyle :( To zapewne jakiś błąd w Outlooku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smagal Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 To wpisz cały adres jak sama nazwa nie wchodzi, ja mam dwa konta na jednym działa mi z całym adresem a na drugim tylko z nazwą do małpy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 no caly tez próbowałem, ale to nie o to chodzi bo jak napisałem w 1 poscie., ze raz jest ok a raz nie, wiec to nie to. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 to nie blad ustawien tylko serwerka pocztowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Dobry temat miąłem napisać taki sam ponieważ mam ten sam problem. Wiec jeżeli to błąd serwera to czy jest sposób na to żeby to okno nie wyskakiwało? Czy ktoś z was ma kilka kont (onet, wp, o2 itd) w programie pocztowym i ma go w trayu i ma włączoną opcje sprawdzania co 5 czy iles tam minut i nie wywala mu błędów przyjęcia hasła? Jeśli tak to co to za wspaniały program? Thunderbird? The beat? Nie sprawdzałem tych i innych programów bo odpowiada mi outlook 2003 jezeli jednak jakiś program ma fantastyczną opcje w rodzaju: "nie pokazuj tego wiecej! sprawdź se poczte za 5 minut! może ci sie uda!" to jestem gotowy się na to przesiąść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...