bzykofm Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Witam! Pliki multimedialne odtwarzane są w angielskiej wersji językowej (dokładnie to w obu z ewidentną dominacją angielskiej) mimo tego,że na innych komputerach ten sam plik np.film jest odtwarzany w polskiej wersji. Sprzęt o jakaś płyta na Via K8T 800 Pro, Sempron 3000+.Niestety miałem tylko chwilę,żeby spojrzeć na ten sprzęt.Czy może mi ktoś powiedzieć jaka jest tego przyczyna? Dzieki! Edytowane 7 Marca 2006 przez bzykofm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Kodeki audio. Więcej nie powiem bo nie wiem co to za plik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Dzięki, piotrcz : to był plik avi Odtwarzałem go na windows media i power dvd 5.0 Efekt jezykowy był taki sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...