Astro Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ktory wedlug was sterownik dla Ati Radeon jest najlepszy i ktora wersja tego sterownika? Chodzi mi glownie o wydajnosc , no i tez stabilnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siedorov Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 a do mojego radeona 9800se uzylem rad_w2kxp_omega_2671 ale chyba im nowsze tym lepsze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Sam sobie musisz potestować jakie będą najwydajniejsze dla Twojej platformy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) ale chyba im nowsze tym lepsze ... Niekoniecznie, jak masz starszą grafę to nowe stry wcale nie muszą być lepsze, gdyż są robione pod nowszes serie kart. Edytowane 7 Marca 2006 przez daniel89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 To juz zalezy od samej karty. U mnie najwiekszego kopa w grach jak narazie daja WarCats'y 5.12. Ale od dawna wiadomo ze im nowsze stery tym lepsza optymalizacja do nowszych kart ATI. Do kart serii 9xxx juz chyba nie bedzie zadnych optymalizacji.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...