Stiven Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Rano szukając kraka do jakieś gierki :twisted: skusiłem się kliknąć na baner na którym była niezła laska (spodobała mi sie sukena aż się nie mogłem powstrzymać) Po wciśnieciu troche zwariowałem jak zaczęły sie same otwierać stronki xxx, w końcu po 10 min jakoś sobie z nimi poradziłem zamknołem wszystkie .. niby wszyskto ok a tu gdzies po 30 minutach JEB!! 8O ni z tąd ni z owąd otworzyła sie jakaś stronka www na cały ekran z ostrym d*maniem. Skasowałem wszystkie tymczasowe pliki internetowe (cookie itp, historie) ale nic nie pomogło, nadal wyskakuje ta stronka co jakiś czas :evil: Co robić ?? Czy to sie gdzieś w rejestrze zagnieździło czy co ? Jak się tego pozbyć ? help!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 moze zainstalowal ci sie jakis programik ktory co jakis czas wyrzuca takie stronki :? zobacz w trayu czy nie masz jakiejs dziwnej ikonki a najepiej daj Uruchom / msconfig i zobacz czy nie uruchamia ci sie cos dziwnego przy starcie kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Dialer ci sie wje......... zainstalowal. Popatrz tak jak kolega radzil i wytnij. Ewentualnie looknij co ci sie zainstalowalo dzisiaj, poznasz na pewno tego chwasta. Wyrwac i spox 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 albo nacisnij ALT + CTRL +DEL i zobacz jakie programy pracuja i czy jest tam cso podejrzanego... ale najpierw zrob to co mowi wilczek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ctrl+alt+delete sprawdz czy w tle nie dziala aplikacja o nazwie MD (na ogol to jest cos takiego) to cos takeigo to i ja mialem juz kilka razy. jezeli jest to to o czym mowie to robisz tak msconfig i tam w aplikacjach kotre sie same uruchamiaja wylaczasz ten program pozatym jest jeszcze gdzies plik md.exe i jakis systemowy do niego rowniez o nazwie md.* naogol siedzi w catalogu windows lub windows/system no jezeli jest to co innego to ... przykro mi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 po odpaleniu msconfig uruchamia sie coś takiego: MSKernel32 siedzi to sobie w windowssystemWinnn32.hta - może to to? bo pierwszy raz takie coś widze. Mam win98se. Wywale i zobacze co sie stanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 probuj czekamy na relacje - chociaz watpie zeby to bylo to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Takie rzeczy często siedzą w głównym katalogo windowsa . Ja je z tamtąd wyrzucałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Stiv czy to przypadkiem nie ta paniena z banera z www.astalavista.box.sk ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Stiv czy to przypadkiem nie ta paniena z banera z www.astalavista.box.sk ? :wink: sztuka też nizła :lol: ale to nie z tej strony, tamtą zlokalizowałem na jakieś radzieckiej stronce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Looknij czy w katalogu Windowsa Nie masz takiego dokumentu w html o nazwie sysmd. To on uruchamia takie strony. Po prostu wykasuj go i z pulpitu tez jesli jest jakis niewiadony dok w html, prawdopodobnie pod nazwa Ulubione strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 she's hot :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 po odpaleniu msconfig uruchamia sie coś takiego: MSKernel32 siedzi to sobie w windowssystemWinnn32.hta - może to to? bo pierwszy raz takie coś widze. Mam win98se. Wywale i zobacze co sie stanie... zgadza się! to jest właśnie ten fakerski pliczek Winnn32.hta który powodował cycki na ekranie. Dzięki za sugestie i uważajcie na banerki z laskami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 a nie lepiej nie wchodzic na te ochydne strony :P wole autoryzowane strony z nagimi paniami bez syfu ( dialerkow i wogle) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianaa_Winiecka Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Panowie czy wy kiedys zmadrzejecie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Takie syfy zagniezdzaja sie w katalogu Windows oraz w Windows-> System tam trzeba szukac albo dziwnych ikonek, albo po dacie utworzenia. Jak znasz troche winde to napewno nie skasujesz jakiegos pliku systemowego. A na drugi raz patrz co naciskasz, dialery sa wszedzie!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Panowie czy wy kiedys zmadrzejecie ? :)NEVER :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Panowie czy wy kiedys zmadrzejecie ? :) Graham a ty moze lepszy :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ja mam KL i czesto wyskakuja mi reklamy..... dobrze ze ocenzurowane bo moi rodzice tez z tego kompa kozystają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 czasem jest to naprawde wqrzajace, kiedy szukasz cos waznego myslisz ze to znalazles a tu strona xxx:P ech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 jest taki program startup.exe on też pomaga w wywalaniu niechcianych dialerów i innych tego typu pierdół; miałem kiedyś taki przypadek że ie cały czas otwierał taką jedną stronę startową i się okazało że to był jakiś k**ski skrypt też wywaliłem gnoja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 dzisiaj w windowsie XP wyskoczylo mi okienko z reklama jakiejs xxx www dwukrotnie ciekawe cot o za akcja ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...