partyboy666 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Witam, jakis czas temu nagle przestal smigac mi bartonik 2800+ (nie krecony), oddalem na gwarancji do Proline`u (pare miesiecy po padnięciu), z miesiac temu dostalem "nowego" bartona 2800+... byl to jakis uzywany shit caly usmarowany pasta (jakas biala silikonowa)... no i jakis czas temu chcialem go zamontowac, ale po wytarciu tej pasty moim oczom ukazal sie ukruszony rdzen (dokladnie na boku rdzenia - nie na rogu)... czy w zwiazku z tym mam jakies podstawy zeby isc go reklamowac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 nic z tego nie rozumiem. piszesz: jakis czas temu, miesiac temu, znow jakis czas temu, nie kapuje. to ten procek sobie jakos lezal nie uzywany? wytlumacz to jasniej to moze bede mogl Ci pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Watpie by po miesiacu przyjeli procka na gware z ukruszonym rdzeniem. Takie sprawy zalatwie sie od razu, a nie po miesiacu. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 wlasnie nie zrozumialem tego kiedy ten proc wrocil do wlasciciela. ale jezeli miesiac, to nie ma szans zeby przyjeli go spowrotem. chyba ze cos przychachmencisz i bedziesz im opowiadal jakies bajki. bo jezeli im powiesz ze takiego dostales od nich i ze miesiac lezal u ciebie i nic z nim nie robiles to raczej ci nie uwierza. trzeba bylo to sprawdzic od razu a nie po miesiacu. a tak w ogole to u kogo sie szwedaja po mieszkaniu niepotrzebne bartony ?! :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) miesiac temu dostalem tego procka (ukruszonego), i lezal sobie nie uzywany (mam inny sprzet), pare dni temu chcialem sprawdzic jak sie kreci i zobaczylem ten rdzen... PS: ano walal sie niepotrzebny jakos, teraz chcialem go sprzedac w rozsadnej cenie a w takim wypadku strace ze 100zl jak nie wiecej :o Edytowane 7 Marca 2006 przez partyboy666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 e tam gadasz, jak dobrze się będzie kręcił to ludzie (nie nooby) nie będą zwracać uwagi na ukruszenie. Bo jeśli działa to działa :) Jak będziesz sprzedawal to nie zapomnij dodać informacji o temperaturze bo często przy ukruszonym rdzeniu ludziki płaczą ze temp gwałtownie z tego powodu brnie do góry :) PS. 100zł napewno nie stracisz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Ja sprzedalem athlona 2000+ z ukruszonym i poszedl za 217zl a co niektore bez ukruszen chodza po 200zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Wydaje mi sie ze go nie przyjmą , ale na allegro go opchnij :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 i tak tez zrobie, dzieki za rady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 CZEkamy na info :] za ile poszedl heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Czasami jest tak, że amd wypuszcza taką jakby "serie" z ukruszonymi rdzeniami, i dale gwarancje na poprawne działanie z tymi uszkodzeniami. Spotkałem sie z tym w znajomym sklepie, normalne nowe procki, tylko leciutko tu i tu ukruszone, ale normalnie na nie gwarancja jest itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...