Skocz do zawartości
partyboy666

Dostałem Ukruszony Procek...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jakis czas temu nagle przestal smigac mi bartonik 2800+ (nie krecony), oddalem na gwarancji do Proline`u (pare miesiecy po padnięciu), z miesiac temu dostalem "nowego" bartona 2800+... byl to jakis uzywany shit caly usmarowany pasta (jakas biala silikonowa)... no i jakis czas temu chcialem go zamontowac, ale po wytarciu tej pasty moim oczom ukazal sie ukruszony rdzen (dokladnie na boku rdzenia - nie na rogu)... czy w zwiazku z tym mam jakies podstawy zeby isc go reklamowac ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie nie zrozumialem tego kiedy ten proc wrocil do wlasciciela. ale jezeli miesiac, to nie ma szans zeby przyjeli go spowrotem. chyba ze cos przychachmencisz i bedziesz im opowiadal jakies bajki. bo jezeli im powiesz ze takiego dostales od nich i ze miesiac lezal u ciebie i nic z nim nie robiles to raczej ci nie uwierza. trzeba bylo to sprawdzic od razu a nie po miesiacu. a tak w ogole to u kogo sie szwedaja po mieszkaniu niepotrzebne bartony ?! :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miesiac temu dostalem tego procka (ukruszonego), i lezal sobie nie uzywany (mam inny sprzet), pare dni temu chcialem sprawdzic jak sie kreci i zobaczylem ten rdzen...

PS: ano walal sie niepotrzebny jakos, teraz chcialem go sprzedac w rozsadnej cenie a w takim wypadku strace ze 100zl jak nie wiecej :o

Edytowane przez partyboy666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam gadasz, jak dobrze się będzie kręcił to ludzie (nie nooby) nie będą zwracać uwagi na ukruszenie. Bo jeśli działa to działa :)

Jak będziesz sprzedawal to nie zapomnij dodać informacji o temperaturze bo często przy ukruszonym rdzeniu ludziki płaczą ze temp gwałtownie z tego powodu brnie do góry :)

PS. 100zł napewno nie stracisz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami jest tak, że amd wypuszcza taką jakby "serie" z ukruszonymi rdzeniami, i dale gwarancje na poprawne działanie z tymi uszkodzeniami.

Spotkałem sie z tym w znajomym sklepie, normalne nowe procki, tylko leciutko tu i tu ukruszone, ale normalnie na nie gwarancja jest itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi