Spade Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 witam mam problem za kazdym razem kiedy chce wlaczyc gre 3d to komputer mi sie resetuje i nie wiem co mam zrobic :( pierw myslalem ze to grafika no to kupilem nowa i nadal przedtem mialem gforca 5200 ultimate teraz mam radeona 9700 pro i nadal to samo no to plyta glowna mialme ecsa teraz mam gigabyta i cuz nadal to samo ;( no to wymienilem ram z 512 na 1024 na nowych kosciach i nadal to samo wymienilem jeszcze pare innych komponetow i z starego kompa zostal mi zasilacz dysk 160gb samsung i procek athlon 2000+ xp nie podkrecany no cuz nadal sie resetuje podejrzewam ze moze byc to zasilacz ale nie mam pewnosci zreszta prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Co to za zasilacz? Jesli to Codegon, Megabajt lub podobne z ekstra super xxxx watami to sprawdz kompa na normalnym zasilaczu(markowym). Sprawdz tez temp. procka. Naloz na nowo paste termoprzewodzaca itp. ewentualnie mozna zmienic chlodzenie(jesli procek jest za goracy). Ale ja stawiam na zasilke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Yup, po zmianie mobo, gpu i ramu....to musi być zasiłka ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) jak dla mnie to wina zasilacza. Skoro piszesz ze wymieniałeś coś na lepsze (ramy, karta) to automatycznie rośnie pobór prądu i zasilator nie pyka (czyt. nie daje rady) Edytowane 7 Marca 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 pozycz od kogos zasilacz a co do 9700 pro to on wymaga dodatkowego zasilania i tu zasilacz tym bardziej musi byc dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spade Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 co do zasilacza to jest to jakies badziewie i chyba w nim jest wina co do procka i temeratury to zadko kiedy przekracaza 40 stopni bo nie jest podkrecony ;) bo nie potrzebuje bardzo dziekuje za wszelekie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...