UrUfU Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Mam problem z Invision Power Board!! Gdy koncze istalacje (punkt drugi: tam gdzie wpisuje adress, uzytkownika, bazedanych itd.) I jak wszystko wypelnie wlasciwie daje dalej i wyskakuje mi to: Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 157 bytes) in /home/urufuhudzik/www/forum/ips_kernel/class_xml.php on line 646 Co zrobic?? Plz pomozcie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 niech zgadne, instalujesz forum na OVH? jeżeli tak to niestety ten problem jest ogólny, musisz znaleźć inny hosting... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UrUfU Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Nie instaluje na GlobalWeb.Com jesli macie to dajcie jakis fajny za free hosting tak zeby mi dzialalo to forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 jest spis darmowych hostów, ja ze swojej strony polecam http://roxr.com/ oraz jeżeli masz legala IPB to http://frihost.com/ Ps. na IPB Cię stać a na hosting 12zł/miesiąc nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Jest to kwestia zmiennej memory_limit w konfigu serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 @Nightwalker Wciąż można ściągnąć darmową wersję IPB tylko trzeba dobrze poszukać, była to bodajże wersja 1.2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 jest IPB 2.0.0 trial, ale jego nie można już ściągnąć, jeżeli ściągniesz go to to samo jakbyś miał pirata :-) no chyba że ściągnałeś go ze strony IPSu gdy jeszcze był darmowy (tak jak np ja :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...