lamunek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Jakiś czas temu zmieniłem przypadkowo zmieniłem domyślną akcję jaka ma być wykonywana podczas otwierania folderu (narzędzia > opcje > typy plików, elementy "folder" i "folder plików"). Teraz zamiast wszystkie foldery otwierać się w jednym oknie, otwierają się wszystkie w osobnych oknac, irytujące to jest. Wszystko byłoby fajnie, ale po kliknięciu "zaawansowane" mogę jedynie dodawać lub ustawiać domyśłne akcje które mogą być wykonywane, ale nie mogę ich edytować ani usuwać. Ma ktoś może jakiś pomysł jak to naprawić? Wszelkie sugestie mile widziane. Edytowane 7 Marca 2006 przez lamunek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 explorer --> opcje folderow --> otworz w tym samym oknie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamunek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Zapomniałem dodać że to sprawdzone i nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamunek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Heh, no to odpowiem sam sobie :P, może akurat ktoś będzie potrzebował rozwiązania tego problemu. Jako, że strasznie mnie ten problem irytował zacząłem grzebać w rejestrze. Utworzyłem akcję o nazwie open2 (narzędzia > opcje > typy plików, element "folder plików") i zatwierdziłem. Następnie otworzyłem rejestr i wyszukałęm cokolwiek co się nazywało open2. Taki wpis znajduje się w rejestrze w miejscu: HKEY_CLASSES_ROOT\SHELL\ Tam usunąłem wszystko oprócz wpisu "find" oraz wpisów dotyczących Winampa. No i zadziałało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...