Shakell Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 na mojej płycie - jak w sygnaturce chce zamontowac procka 1000 mhz. W istrukcji pisze że obsluguje ona 750 mhz i szybsze. Czy obsłuzy ten procesor?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Dlaczego nie kontynuowałeś tematu założonego przez siebie na temat twojego sprzętu (dla niewtajemniczonych - link)? Twoja płyta jest na chipsecie Via Apollo 133 Pro, więc nie będzie problemu, o ile masz w planach Coppermine'a. Z Tualatinem nie będzie współpracować. Edytowane 7 Marca 2006 przez shaqal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Dzieki za odpowiedź. Sorry za to że nie dorzuciłem tego tematu do wcześniejszego, nie pomyślałem o tym, jeśli moderatorom będzie to przeszkadzało to proszę o zamknięcie/przeniesienie/usunięcie tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...