rudy 102 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Witam Chciałbym zmieniać fsb spod windy. Komp chodzi 24/7 i nie chce mi się za każdym razem włazić do biosu. Czy jest jakiś skuteczny program pod windę xp do takich zmian? Podajcie jakieś propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 CrystalCPUID, RMClock.. na amd64 działa... czy na bartonie to nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 A jak przestawić fsb w CrystalCPUID, bo grzebałem i takiej funkcji nie znalazłem????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 heh.. fsb chyba się nie da... ale mnożnik można :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 1. Pytanie było o FSB 2. Barton ma zablokowany mnożnik (a gdzie go się zmienia, gdyby nie miał?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[R] Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Pobaw się Easy Tune 4 ma dużo opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 softfsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...