Skocz do zawartości
jbill

Best Player

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dziwna akcje, w Best Playerze nie wyswietlaja mi sie napisy, probowalem juz wszystkich opcji, sciagnalem inne wersje i nic. W innych playerach jest ok. Problem w tym ze BS ma opcje synchronizacji napisów.......

O co moze chodzic? Ewentualnie moze ktos zna innego playera z synchronizacja...

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warty uwagi jest też SubEdit-Player.

W BestPlayer pomaga czasami konwersja formatu napisów z klatkowego mDVD na czasowy.

Opcje / Przesunięcie / Zapisz tekst jako...

BestPlayer często nie wyświetla poprawnie napisów w formacie klatkowym.

Oczywiście można też to zrobić w SubEdit-Player - Napisy / Konwertuj format napisów.

Edytowane przez Placio74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BestPlayer często nie wyświetla poprawnie napisów w formacie klatkowym.

Dzieje się tak gdy mamy film w innym frame rate niż napisy (w postaci klatkowej). Jeżeli film ma 25 klatek na sekunde, a napisy sa do wersji 29fps to norma, że będzie rozjazd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieje się tak gdy mamy film w innym frame rate niż napisy (w postaci klatkowej). Jeżeli film ma 25 klatek na sekunde, a napisy sa do wersji 29fps to norma, że będzie rozjazd.

Owszem - różnica FPS między napisami a plikiem video równierz się zdarza.

Jednak gdy pisałem - BestPlayer nie wyświetla poprawnie napisów w formacie klatkowym - miałem na myśli to, że po prostu nie wyświetla części napisów (czasami nawet połowy). Te same napisy na innych playerach wyświetlane są poprawnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem - różnica FPS między napisami a plikiem video równierz się zdarza.

Jednak gdy pisałem - BestPlayer nie wyświetla poprawnie napisów w formacie klatkowym - miałem na myśli to, że po prostu nie wyświetla części napisów (czasami nawet połowy). Te same napisy na innych playerach wyświetlane są poprawnie.

Jeszcze nigdy mi się tak nie zdażyło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopię trochę, żeby nie zakładać nowego tematu.

Coś mi się popsuł best player, wczoraj działał, dzisiaj odpalam i taki error wywala:

Dołączona grafika

Film działa, ale nie wyświetla napisów, nie mogę przewijać i nie odlicza czasu.

wtfx?

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi