Bestikusen Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 ponieważ bede miał G7, to jaką podkładkę polecacie kupić (szmacianke, plastikowa, gumową czy aluminiową) ???? Jeszcze pytanie odnosnie akumulatorków, jakby mi sie zepsul 1 lub 2 akumulatory do G7, to czy mozna kupic w u Logitecha te akumulatorki firmowe ?? czy jakies inne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 - steelpad 5L co do akumulatorkow - niestety nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) jak dla mnie to nie dostaniesz odpowiedzi jednoznacznej kazdy bedzie polecał to co ma lub co wydaje mu sie / uslyszał ,ze jest spoko ;) ja ze swojej strony polecam plastiki i szmaty (ricochet,eye) ,a jednak kiepskie odczucia mam co do aluminiowych - stellpad. Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 A może coś nie o padach. Problem mam z samą myszką (prawdopodobnie). Gryzonia mam od 4 miesięcy i cały czas zachowywała się doskonale, tzn jeśli chodzi o precyzje ciągle jest super ale pojawiają się momenty kiedy jest całkowity brak reakcji na ruch i przyciski. Wcześniej myślałem że to problem z oprogramowaniem lub systemem. Jednak na całkowicie świerzo postawionym systemie jest tak samo a teraz nawet bez oprogramowania Logitecha mam czyli na systemowych sterach i jest to samo. Zauważyłem że w tym czasie jak kursor nie reaguje a ja przesune mysz to jak juz zacznie działać to kursor pojawi się w miejscu przesunięcia. Co oznacza że nadajnik myszy działa prawidłowo i odbiornik też. Dotego jeszcze kiedy wyjme na chwile odbiornik z USB i włoże z powrotem działa od razu. Zmieniałem już port USB na płycie ale jest bez zmian. Czy to kwestia wogóle USB na płycie czy jakiś ustawień systemu? Spotkał ktoś taki problem? Szczególnie wkurzające to jest podczas grania z oczywistych powodów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 jak dla mnie to nie dostaniesz odpowiedzi jednolitej kazdy bedzie polecał to co ma lub co wydaje mu sie / uslyszał ,ze jest spoko ;) ja ze swojej strony polecam plastiki i szmaty (ricochet,eye) ,a jednak kiepskie odczucia mam co do aluminiowych - stellpad. Się zgadza. Byłem dzisiaj w MM i już miałem w koszyku Icemata czarnego 2nd edition czy jakoś tak, ale przypomniało mi się, że gdzieś czytałem o problemach niektórych myszy ze szkłem. Wziąłem SteelPada 4D (plastik). Bardzo wygodny, mysz idzie jak po maśle. Tylko jedna uwaga - pad jest dwustronny, ale na tej szorstkiej powierzchni moja G7 świruje. Poprawnie działa tylko na gładkiej. Tak, że jeśli ktoś lubi jak mysza stawia większy opór i chciałby pracować na szorstkiej stronie to odradzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Widze że nikt mojego problemu nie spokał (szkoda dla mnie, dobrze dla Was :-) ). Zainstalowałem najnowsze sterowniki - nic nie pomogły. Synchronizacja narzędzim Logitecha (logitech conect) też nie pomaga. Chyba oddanie na gwarancji zostało... :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...