_kuba Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ...w sumie można ;) bo jak narazie to mało tych testów... Ja pod koniec tygdnia powiniem zupdejtowac wynik bo czekam na miernik B) DaRoN też miał dać jakiś wynik ale coś go nie widac ;) no to jak moze twórca tematu sie zgodzi zrobic tez taki podranking w tym temacie z 1x256 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 conajwyżej może gościnnie jeden, dwa wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ok jutro zapodam wynik moich hynixów @ 530 jak zdecydujecie ze mozna to dodac to ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 conajwyżej może gościnnie jeden, dwa wyniki. No a jaki jest sens testowac 2 zupelnie inne kosci, ktore inaczej sie kreca itp. ? Gdyby zasady obowiazywaly tylko duety kosci do dual channel to ok. No, ale to Twoj temat, wiec Ty tu rzadzisz, ewentualnie zawsze mozna zrobic nowy topic. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 jaki sens? żeby topic rozruszać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 @Xtreme Addict: Moje OCZ mają bardziej niż dziwne SPD ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Pamiętałem, że coś z nimi jest nie tak :wink: bardzo często old school Winbond'y mają w SPD cl3, na którym nie pracują :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Z „łaski” dali CL2 ;) choć reszta trochę dziwna 2-4-4-8 jeszcze nigdy tak nie pracowały :D *Dla przypomnienia nalepka producenta głosi 217MHz 2-2-3-6. Edytowane 16 Marca 2006 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 przynajmniej się nie marnują :D a ja z moimi KHX skapitulowałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) No myślałem, że go przez okno wyrzuce :lol: Edytowane 16 Marca 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 miałem identycznie z Infineonem + CH5 UTT w dualu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 I to tak perfidnie już oczekaiwanie na koniec przeszło już około minuty i bach :lol: dzisiaj dałem se spokój :P może jutro cos spłodze :lol: Mogłem dać 260 to pewnie by przeszło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 zdeczka bym sie zdenerwował :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 No "troszkę" się zdenerwowałem :lol: btw memki nie lubią bardzo ostrych alph...i nie wiem czy coś więcej z nich wyciągne bo zasiłka nie chce dać więcej jak 3,5V :/ nie mam pojęcia czemu...jeszcze coś pokombinuje może 3,6V wycisne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Sory za post pod rząd ale u mnie poszedł udpacik :) http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2003370 I chyba tyle te kostki mają do powiedzenia ...ale sądze, że 262/263MHz dałoby radę jeszcze zrobić tylko, że nie chciało mi się już :P Jak by wywaliło tak wczoraj na ostatnim loopie to bym zwariował :lol: Więcej voltów tez już nie chciałem dawać bo przeskakiwało odrazu na 3,9V :P jak na 3,3V to trochę duzo ;) Zwiekszenie z 3,5 do do 3,6V też nic nie dało... Edytowane 17 Marca 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 @Dejot ile twoja LP daje max na ram ? nie wiem czy jest u mnie sens kupywać BH5 do infinity skoro mam tylko 3.2V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jakis tam sens jest, ale musial bys trafic na ramki ktore lubia takie napiecia :razz: IMO lepiej czegos innego poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 a czy da rade jakos podciagnac napięcie kiedys gdzies mi sie o uszy obiło ze mozna podciagnac linie 3.3V w zasilce niechce robic modow w plycie bo mam jeszcze sporo gwary na nią, a mialem juz nie przyjemna sytuacje z infinity i to juz moja druga taka plytka (wymienili na gwarze :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 trzeba dać vdimm równe 3,3v i zwiększać linie 3,3v :wink: poprzez mody :devil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Moja mobo standart daje 3,1V ;) ...po wgraniu zmodowanego biosa mniej więcej do 3,25V - w zależności ile zasilacz daje na 3,3V ;) Po modyfikacji zasilacza jak widać dałem 3,6V ;) można i wiecej :] W LP jest dobre, że nie trzeba puszczać bezprośrednio raila 3,3V bo jest zmodowany bios który ma regulację do 4V :) W infinity musisz podpiąc raila 3,3V do memek, zrobic v-sense moda 3,3V ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 u to sporo zabawy, moze jednak dam sobie spokoj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 i utrata gwarancji, jeśli zrobiłbyś to nieumiejętnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 u to sporo zabawy, moze jednak dam sobie spokojbo ja wiem czy tak sporo ;) Przylutować jeden kablek do mobo (można zrobic to spokojnie bez utraty gwarancji ;)) i wlutowac potka w zasiłke (tu już się traci gwarancję :P) i ot cała filozfia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 na zasilke nie mam juz gwary dejot jak pomorzesz mi to zrobic to ok :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Twinmosy DDR333 @265MHz 2-2-2-5 (remarkowane BH6) 3,64V Pi 32M Sandra Edytowane 25 Marca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) mam to dodać? bo zbyt wiele info tu nie widze ;) Edytowane 25 Marca 2006 przez arczi- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) mam to dodać? bo zbyt wiele info tu nie widze ;) a co jest wymagane bo nie bardzo rozumiem czego brak (A64 tweakera przecież nie wrzuce) Chyba że chodzi o sandre - co w moim przypadku nie ma żadnego waloru porównawczego ... Edytowane 25 Marca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 arczi- nie wporawdzaj już takiego rygoru ;) Kto chce doda jakieś opisy itp., a kto nie to nie :) ważne żeby ludzie dodawali testy ;) BTW wkońcu ruszył temat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 BTW wkońcu ruszył temat :lol: hehe ruszył :D ciekawy kiedy myridin coś wrzuci (a ma coś całkiem całkiem ... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 (edytowane) hehe ruszył :D ciekawy kiedy myridin coś wrzuci (a ma coś całkiem całkiem ... ) no tak niedługo to już wypadne z pierwszej dziesiątki z CL2 :lol: :P trzeba będzie posiedzieć dłużej przy tych kostakch :D dszywala też miał dać jakieś wyniki ale narazie bawi się czym innym :P Edytowane 25 Marca 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...