CyberKozA Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Karta produkcji Saphire. Monitor jak w temacie. Stery do tego i do tego zainstalowane. Nie ważne jak ustawie odświeżanie, obraz w windozie i tak migocze. Wymuszenia w DXdiagu też próbowałem. Ręce opadają. Ktoś pomoże? Proooooszęęęęę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 pulpit/ustawienia-zaawansowane/ekrany nast nalezy kliknac aktywny ekran i deaktywowac "uzyj informacji DDC" oraz ustawic max czest odsiez wg uznania - that's all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberKozA Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Lekki zonk, ale nie mam zakładki "Ekrany". :blink: Ogólne, Karta, Monitor, Rozw. problemów Zarządzanie kolorami, CATALYST Control panel to są jedyne zakłakładki jakie mam. Muszę powiedzieć że stary radek 9000 w moim domowym sprawia mniej problemów.... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 to sprobuj innych sterownikow (ja tez przy jakichs catalystach nie mialem tych opcji), np omeg - generalnie musi przybyc dodatkowo kilka czy kilkanascie zakladek wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberKozA Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Ok, dzisiaj wieczorem zostaje w pracy do 2000 to zobacze i zdam raport. <_< Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberKozA Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 I [gluteus maximus]. Zainstalowałem Catalysty, pisze że dcc jest nieobsługiwane. Odświeżanie dalej leży... Po prostu tragedia... Już nie wiem... Zaraz mi oczy wypłyną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) Współczuję :| . Może PowerStrip ściągnij i zrób odpowiedni tryb ( z odświeżaniem ). Edytowane 8 Marca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 to nic jesli nie jest obslugiwane - masz tam ustawienia do wymuszania odsiwezania pulpitu i aplikacji - przyjrzyj sie dokladnie (nie powiem co jak dokladnie sie nazywa bo zmienilem juz monitor i nie mam tego problemu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberKozA Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Ok. Odinstalowałem wsyzstkie stery, zainstalowałem omegi, poklikałem i udało się. Dzięki wszystkim za pomoc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...