Vaakos Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Witam , mam pytanko czy opłaca się zamianić Athlona XP 2500+ Barton , na Semprona 2600+ , chodzi o Semprona pod Socket A , bardzo prosze mi doradzić który z nich lepszy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 moim zdaniem nie opłaca się :) barton ma więcej cache Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 jasne, ze sie nie oplaca. Zostan przy tym bartku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Barton przez skype i inne programy stałe miażdży semprony i inne tbredy :P zostaw go oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Barton jest dużo lepszy!!! Nie rób tego błędu nie przesiadaj się, bo niewarto!!! Nie wiem dlaczego, ale na samo słowo Sempron włos mi się na głowie jeży ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...