dzik86 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 chodzi mi o programik w ktorym bede mogl laczyc poszczegolne czesci , dodawac jakies efekty , robic menu i na koncu nagrac na plytce dvd :D czyli w skrocie : mam pliki w avi/mpg i chce je wyedytowac i wypalic na dvd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeav Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 movie maker ulead video studio adobe premiere avs video converter i wiele innych i na przyszłość UTSB! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Od siebie dodam: Video Edit Magic, AVS Video Editor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Jush był taki topic <_< Ale powiem, że baaardzo polecam VIDEO MACH ! Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 wszechmogący sony vegas studio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) zalatwilem se 'pineacle studio 9' , program b.fajny, ale ciezko mi sie polapac, chcem ladnie nagrac sobie koncert krory jest w kilku plikach mpg i mam roblemy z edycja. chcem pare rzeczy skrocic, ale dzwiek sie nie zgrywa z obrazem , coz mi pozostalo... musze kombinowac :D Edytowane 10 Marca 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...