aiki Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Czy ktos mial z nim styczność ? Interesuje mnie jego wydajność i głośność (pompki). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Czy ktos mial z nim styczność ? Interesuje mnie jego wydajność i głośność (pompki). Ja miałem z wersja BETA :) Pompka co prawda nieco terkocze, ale reszta jest IMHO bardzo OK. Zwłaszcza jak na 395.00 zł z VAT. Jest też w sklepie Tweak'a :))) http://www.tweak.pl/esklep/index.php?uruch...ty&plik=pod.dat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 lisek-jezeli ceny w w.w sklepie nie sa z wysylka, to bardzo drogo tam masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Ja taki posiadam - popka rzeczywiscie nieco terkocze, ale poza tym jest lux - chlodzi mojego D1000@1200 nawet bez wiatraczka, chociaz do gier wlacam na te 5-7V ;) Pozdrawiam, Elh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Lisek, najlpiej jakbyś zrobił test tego zestawu skoro masz do niego dostęp. Najlepiej porównać blok discotechu/dangerdena z/bez Peltierów, z pompką zestawową/droższą, przy niższych/wyższych obrotach wentylatora chłodnicy... no i zrobić z tego bardzo ładną tabelkę i wykresiki :) Wtedy każdy będzie wiedział jaka jest różnica między wydaniem 400zł a workiem pieniędzy. Zestaw DiscoTechu jest jedynym ogólnie dostępnym zestawem, więc dobrze by było, żeby każdy wiedział co może dostać bez zbędnych cudów. Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 lisek-jezeli ceny w w.w sklepie nie sa z wysylka, to bardzo drogo tam masz Wg mnie to w cenniku DiscoTechu zestaw kosztuje 399 a u Liska 395, więc u niego moim skromnym zdaniem jest 4zł taniej. Chociaż z drugiej strony jesteś z wawy więc możesz pojechać do Discotechu i zaoszczędzić na kosztach przesyłki. Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 lisek-jezeli ceny w w.w sklepie nie sa z wysylka, to bardzo drogo tam masz A widziałeś gdzieś ceny z kosztami przesyłki? No właśnie... DiscoTECH ma 399zł + koszta, a ja 395 + koszta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Czy nie lepsze sa zestawy WC od Mate-go ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Czy nie lepsze sa zestawy WC od Mate-go ??? No i właśnie ze względu na takie uwagi przydałoby się zrobić porównanie. Bo inaczej to się takie gadanie nigdy nie skończy. Pozdrawiam, Mateusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 mi nie chodzilo o cene wc, ale o inne rzeczy, np regulator obrotow i inne duperele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 23 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2002 Na poczatku roku kupilem ten zestaw. Bylem jednym z pierwszych. Nie wiem jak wygklada teraz-podobmno jest niezly-ale to co ja mielam to jeden wielki kloc. Moj obecny WC ma z niego tylko chlodnice. Pompka byla bardzo glosna (gruchotala), blok wodny to ogolnie kpina (pusty w srodku, poprostu dziura). Weze wchodzily nie od gory tylko z bokow-ocieraly o kondensatory na plycie i nie bylo kontaktu z jadrem. Teraz sa juz raczej wersje poprawione ale moj uraz pozostal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...