madams Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Witam. Mam radeona x600. Mam taki problem ze podczas grania w Battlefield2 znika obraz i wyświetla się komunikat "No signal". Karta na 100% sie nie przegrzewa bo wymieniałem chłodzenie. prosze o pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Może kabel od monitora nie jest dobrze włożony do gniazda VGA, zobacz czy dobrze włorzyłeś kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madams Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 niestety nie pomogło... przeczyściłem też karte z kurzu i nic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) Zmień tytuł topiku na bardziej konkretny. A w innych grach jest dobrze? Jeśli tak, to zmień sterowniki, sprawdź zasilacz miernikiem. Objawy wskazują jednak na szwankujące połączenie między kartą, a monitorem. Edytowane 8 Marca 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madams Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 We wszystkich grach tak jest. Sprawdziłem zasilacz i jest ok. Czy wymiana kabla na dvi cos da? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Sprawdź czy gniazdo VGA nie odlutowało się od PCB karty. Czy się nie rusza itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madams Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 wymienilem kabel na dvi i teraz podczas grania nie znika obraz tylko wyskakują artefakty... Jakies pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...