w-u-j-e-k Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Właśnie spaliłem zasilacz Tagan 380 i mam pytanko jak to naprawić albo kto by mi to mógł zrobić ?? Prosze o pomoc sprców od zasilaczy !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 a moze konkretniej co sie stalo co sie spalilo itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Podłączyłem nowy sprzęt do zasilacza i niestety niechcialo dzialac więc postanowiłem zajrzeć " do środka ".Gdy już zdałem sobie sprawe że nic niezdziałam poprostu zacząlem składać obudowe w całość, gdy ją składałem nagle zrobiło się ciemno czyli brak światła w domu...... i tyle. Teraz gdy chce podłączyc sprzet sie nieuruchamia. Chyba to wszystko..... Da się to jakoś naprawić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) Zanies do jakiegos serwisu komputerowego i niech tam sprobuja naprawic Twoj zasilacz. Edytowane 8 Marca 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Czyżbyś rozkręcał zasiłkę bez odłączenia jej od sieci, bardzo mądre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Czyżbyś rozkręcał zasiłkę bez odłączenia jej od sieci, bardzo mądre.Dokładnie tak zrobiłem :D A tak na poważnie to masz może jakieś rozwiązanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) ahaha Nc bez odlaczania rokrecil hmm uszkodzona moze to tylko warystor badz bezbiecznik albo jakies stabilizatry trzeba do naprawy dac .... Edytowane 8 Marca 2006 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 buhehehe, głupota ludzka jest nieskończona a tak na poważnie, to najpierw sprawdź bezpiecznik z zasiłce, jeśli to nie pomoże to serwis i tak miałeś szczęście że cię ponad 300v wyprostowanego nie rąbło, gratulacje możesz się poczuć jak górnik z Halemby, dostałeś nowe zycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Chyba nie 300 voltow a watow :) Wyprostowane to grozniejsze jakies? :) Do autora tematu: w serwisie lepiej nie mowic jak to zaszlo, bo beda sie smiac przez pol roku, a opowiadac pewnie jeszcze dluzej :) Ja nawet jak zwykly dysk podlaczam to kompa z pradu odlaczam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Chyba nie 300 voltow a watow :) Wyprostowane to grozniejsze jakies? :) Do autora tematu: w serwisie lepiej nie mowic jak to zaszlo, bo beda sie smiac przez pol roku, a opowiadac pewnie jeszcze dluzej :) Ja nawet jak zwykly dysk podlaczam to kompa z pradu odlaczam :) Voltow i Amperow :) (Waty nie kopia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Dokładnie tak zrobiłem :D A tak na poważnie to masz może jakieś rozwiązanie?? buehehe, ale ty musisz byc bezmyslnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w-u-j-e-k Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 buehehe, ale ty musisz byc bezmyslnym.Nie no widze że ładną macie ze mnie polewe ,więc musze dodać coś na swoje usprawiedliwienie. Tez zawsze odłaczam wszystko z gniazdka ale w tym przypadku kompletnie o tym zapomniałem i skutki są jakie są :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 jak bezpiecznik będzie miał pękniętą szybke, lub srebrny osad z drutu na szybce to zasiłka nadaje się do naprawy, wymina bezpiecznika i podłączenie zasiłki w tym stanie może tylko pogorszyć sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 >>> Naprawa zasilaczy ATX i AT <<< i wszysko jasne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Ciesz sie, że żyjesz :blurp: Ja zanim rozkręce zasiłke odłączam ją od prądu i czekam z 15 minut Tak, dla własnego bezpieczeństwa Edytowane 14 Marca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...