kemyl3 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Ludzie, nie moge ogladac filmików w necie np ze strony www.maxior.pl nie w ząb. Wyskakuje mi okienko, ze musze zainstalowac sobie wtyczke Windows Media Player, ale skad to wziaść. Z głównej strony Microfspftu sie nie da. POMOCY SZYCIUTKO <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) http://www.microsoft.com/downloads/Browse....pl&categoryid=4 <1 (słownie: poniżej jednej) minuty na stronie M$ Jakże przydatna jest umiejętność czytania ze zrozuminiem... NC Edytowane 8 Marca 2006 przez shaqal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemyl3 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 No dobra ale co sciagnąć !!!!!!!! Ja mam zainstalowany Windows Media Player na komputerze i nie wiem o co ci chodziło ???? Jasne :((( Ja mam zainstalowany Windows Media Player i nie wiem co dalej ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) A jaką masz przeglądarkę? IE - WMP powinien sie automatycznie z nim zintegrować Mozilla/Opera - dwukrotne kliknięcie na polu informującym o braku wtyczki i przeglądarka przechodzi do strony, z której możesz ją pobrać. PS. Co to ma znaczyć? Wnioskuję, że pomyłka... Zrób coś z tym. Pozdrawiam Edytowane 8 Marca 2006 przez shaqal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ..... PS. Co to ma znaczyć? Wnioskuję, że pomyłka... Zrób coś z tym. Pozdrawiam Załatwione. :-P 10X, shaqal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemyl3 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 No tylko rzecz w tym, ze jak mi przechodzi to wyskakuje blad ze tej strony nie ma. I są moze jakies mirrow-y jeżeli o to chodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shaqal Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Opera Firefox Kto szuka, ten znajdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...