Gordon F Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Witam! Mam Armadę M700. Do tego klawiaturkę kupiłem używaną za 20zł. Wygląda łądniutko - zero rysek, nic nie wytarte - jak nówka, naet zaczepy nie połamane. No i QWERTY a nie niemieckie coś :). Tyle że mi klawisze: G, H, kursor w dół i w lewo, oraz ] nie chcą działać. A i jeszcze BACKSPACE. Reszta klawiszy na chodzie. Nie mam pojęcia co zrobić. Da się to jakoś naprawić czy wystawić na allegro/do kosza? :) Jak ktoś chce to mogę zamieścić zdjęcia :)). Jak to rozebrać i jak naprawić? Bo wydawać 100zł na klawiaturę nie mam ochoty :(. O i jeszcze jedno - czy ktoś wie do którego kabelka trzeba podłączyć touchpada? Poprzednio miałem tylko zaślepkę z przyciskami do myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipeG44 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 a stara klawiatura jest dobra?? jesli tylko chodzi Ci o nakladki na klawisze to mozesz je zmienic bez zmieniania calej klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon F Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Już problem rozwiązany - coś chyba nie stykało, parę razy ją wyjąłem i włożyłem, chyba coś z tasiemką. Dzięki za pomoc :) A stara działała też, ale bawienie się w zamienianie 102 klawiszy... :) No i polepiona sok wylałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...