Grinch Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) Witam. Dostalem takie cos kliknij Jets to w fromie prezentacji PP. Pokazuje sie 6 kart, w myslach wybieramy jedna i po chwili z na ekranie pokazuja sie wszystkei karty oprocz tej o ktorej pomyslelismy. Zadzialao za kazdym razem a robilem 5 razy :P Nie iwem moze jestem juz dzis zmeczony i nei widze jakeigos szczegolu, albo to magia :lol: :mrgreen: Doba teraz zauwazylem :P tu jest odpowiedz (spoiler): » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak juz wybierzemy karte, i potem pokazuja sie ponownie bez tej naszej, to tak narpawde sa zupelnie inne karty :P hehehe Edytowane 8 Marca 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Prosta robota w 1 pokazie kart sa wogole inne od 2, cala filozofia. Ale na poczatku nikt nie zwraca uwagi na pokazywane karty tylko skupia sie na ta ktora wybral. Proste ale efektowne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 http://will_vandom.webpark.pl/czytnik.html To jest lepsze :D Już to rozszyfrowałem ale póki co nie będę psuł zabawy :) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 http://will_vandom.webpark.pl/czytnik.html To jest lepsze :D Już to rozszyfrowałem ale póki co nie będę psuł zabawy :) pozdr. :mur: Toz tu sie matematyka na poziomie podstawowki klania ;) Nie chce pisac, ze BYLO ;] ale pamietam ze kiedys juz na Tweaku tlumaczylem ta zagadke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 no więc o co w niej chodzi ?? :D:D rozbawiło mnie to troche :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 :mur: Toz tu sie matematyka na poziomie podstawowki klania ;) Nie chce pisac, ze BYLO ;] ale pamietam ze kiedys juz na Tweaku tlumaczylem ta zagadke ;]heh, wybaczcie, ale mój humanistyczny umysł tego nie ogarnia, na czym to polega??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 banalne.. ;] widać na pierwszy rzut oka o co chodzi.. przyjrzyj się cyfrze 9 i jej wielokrotnościach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 banalne.. ;] widać na pierwszy rzut oka o co chodzi.. przyjrzyj się cyfrze 9 i jej wielokrotnościach. buahaha rzeczywiście, ale głąb ze mnie... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Witam. Dostalem takie cos kliknij Jets to w fromie prezentacji PP. Pokazuje sie 6 kart, w myslach wybieramy jedna i po chwili z na ekranie pokazuja sie wszystkei karty oprocz tej o ktorej pomyslelismy. Zadzialao za kazdym razem a robilem 5 razy :P Nie iwem moze jestem juz dzis zmeczony i nei widze jakeigos szczegolu, albo to magia :lol: :mrgreen: Doba teraz zauwazylem :P tu jest odpowiedz (spoiler): » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jak juz wybierzemy karte, i potem pokazuja sie ponownie bez tej naszej, to tak narpawde sa zupelnie inne karty :P hehehe Caly pic polega na tym ze sa zamieniane wszystkie karty na inne, a nie ta ktora ktos sobie wybral ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Hehehhe, no niezła zabawa. Ale przyznam, że długo musiałbym myśleć, żeby skumać "osohosi". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...