RONIN3579 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) Witam! Chciałbym mieć taki kursor: http://www.wincustomize.com/ViewSkin.aspx?...D=1364&LibID=25 , ale nie wiem gdzie go wstawić?? Jesli możecie to powiedzcie :P Pozdr. Edytowane 8 Marca 2006 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Od czego są ustawienia myszy w panelu sterowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 No i właśnie w tym problem... komputer mi nie widzi tego kursora... Jest jakis inny sposób? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 widocznie ma zły format... otwórz w jakimś programie i zapisz jako *.ani, jeśli jest animowany... lub *.ico czy coś... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Też próbowałem... Może trzeba jakiś program?? Pisz po polsku nie tesh //Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Heh...potrzebujesz cursorxp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Stary! Masz u mnie piwo :) THX!! Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...