kruchy_m Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Witam. Mam zamiar kupić nowy dysk, WD Caviar 80G(8Mb cachem) lub Maxtora też 80 G, który jest lepszy??? Mam płyte główną Abita VH6-II bios jest z 1999 roku i mam takie pytanko, czy mi bios wykryje pojemność któregoś z tych dysków ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 To rozumiem dyski ATA....Raczej napewno nie bedzie programu z wykryciem tych dyskow przez plytke.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 pluszek napisał(a): To rozumiem dyski ATA....Raczej napewno nie bedzie programu z wykryciem tych dyskow przez plytke....A w razie problemów z wykrywaniem flash biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...