kruchy_m Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Witam. Mam zamiar kupić nowy dysk, WD Caviar 80G(8Mb cachem) lub Maxtora też 80 G, który jest lepszy??? Mam płyte główną Abita VH6-II bios jest z 1999 roku i mam takie pytanko, czy mi bios wykryje pojemność któregoś z tych dysków ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 To rozumiem dyski ATA....Raczej napewno nie bedzie programu z wykryciem tych dyskow przez plytke.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 To rozumiem dyski ATA....Raczej napewno nie bedzie programu z wykryciem tych dyskow przez plytke....A w razie problemów z wykrywaniem flash biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...