terror Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 po włączeniu EVERESTa w zakładce czujnik, pokazują się m.in dwie temperatury: Procesor i dioda procesora ??, co to jest dioda procesora ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 widocznie masz pod procem czujnik i w procu - jakie mobo i proc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Asus A7V333 Athlon XP 1800+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Wazniejsza temperatura z diody. Tez tak mialem na moim antku. Dioda pokazuje zeczywiscie temperature procka. A ta pierwsza to jes t z socketu i spada przy porzadnym nawiewie w okolice socketu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terror Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ok, dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 A jakie masz temperatury na tych dwóch czujnikach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 ja na ty, procku co ty, mam 50st w idle i max 70st w load (na diodzie) oraz odpowiednio 33, 43 (na czujniku od socketu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Chodziło mi o porównanie tych wartości i stwierdzenie, ze tą temp z czujnika można o kant [gluteus maximus] rotrzaskać PS: Kup jakąś dmuchawę na tego Silent Tower bo 70*C w stresie o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...