koli84 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Witam!! Noszę się ze zmianą platformy z Socket A na Socket 939... I zastanawiam się nad A64 a Sempronem... I moje pytanie jest takie: Czy ja, jako osoba praktycznie nie grająca w gry (komp służy głównie do internetu, offica i grafiki) odczuje różnice w wydajności między tymi procesorami? Jeżeli nie to czy w jakimś sklepie internetowym można kupić jeszcze tego Semprona? Jeżeli tak, to w jakim? No i jeszcze jedno pytanko: Jaką do wyrzej wymienionych zastosowań polecacie (jako fachowcy) kartę graficzną? POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Ales chlapnal a skad mamy wiedziec jakiego masz proca? jak masz bartona wykreconego na 2.5Ghz roznicy duzej nie ma. Jeslo chodzi o grafe to tez zalezy pcie/agp i co dokladnie robisz na kompie (grafika). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 jak nie grasz to sempron ci w 100% wystarczy ;) co do sklepu to zabardzo nie wiem gdze go mozna kupic ale na allegro.pl jest na 100% ;) a po to karty to po co ja wymienaic jak nie grasz praktycznie moze lepij kupic mobo z s.939 i agp? albo jeszcze lepij z pcie i agp?:P polecam AsRock K8 939DUAL zajefajna plytka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 popieram kolege nademna asrock to super mobo a jakiego ty masz procka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 niestety na allegro nie ma... sa tylko w zestawach :/ a jak sa to kosmiczne ceny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 proline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzynka Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 na proline.pl takze ich juz nie ma nawet nie ma ich w cenniku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli84 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Obecnie posiadam AthlonaXP 2400... a noszę się ze zmianą bo niedawno siadła mi karta graficzna i wydaje mi się że już chyba nie ma sensu pakować się w AGP :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 he dokladnie to samo chce zrobic po awari mabo i ge 6600GT ;] tylko ze ja plytke pod to to bede bral dfi lan party ultra d w przyszlosci zmienie na leprzego aa narazie sempronek mi styknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...