Duster Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Pech chcial ze padla mi (chyba) plyta pod AthlonaXP. Po wylutowaniu gniazda ATX (lekko stopionego :razz: ) i wlutowaniu nowego, wiatraki sie kreca, ale ekran pusty. W ogole od jakiegos czasu mam same problemy ze stara plyta (wymieniane gniazdo ATX i kilka kondensatorow :) ). Moje pytanie brzmi: czy mozna jeszcze w jakims sklepie internetowym dostac Abita NF7 albo AN7? Allegro to ostatecznosc, nie chce za bardzo inwestowac w uzywany sprzet. Jesli mozna to na co sie decydowac - NF7 czy AN7? Dawno nie siedzialem w sprawach hardware. Czy wyszla jakas nowa rewizja, w ktorej Abit poprawil te uwalane sciezki na AN7? Z gory dzieki za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Pech chcial ze padla mi (chyba) plyta pod AthlonaXP. Po wylutowaniu gniazda ATX (lekko stopionego :razz: ) i wlutowaniu nowego, wiatraki sie kreca, ale ekran pusty. W ogole od jakiegos czasu mam same problemy ze stara plyta (wymieniane gniazdo ATX i kilka kondensatorow :) ). Moje pytanie brzmi: czy mozna jeszcze w jakims sklepie internetowym dostac Abita NF7 albo AN7? Allegro to ostatecznosc, nie chce za bardzo inwestowac w uzywany sprzet. Jesli mozna to na co sie decydowac - NF7 czy AN7? Dawno nie siedzialem w sprawach hardware. Czy wyszla jakas nowa rewizja, w ktorej Abit poprawil te uwalane sciezki na AN7? Z gory dzieki za odpowiedz. Tak, wystarczy trochę poszukać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duster Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Szukam caly czas. W wiekszosci sklepow "Towar wyczerpany". Nie wspomne juz o cenach rzedu 400zl za AN7... porazka. No nic, dzis jeszcze pomecze troche google :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 To skróce Twoje szukanie i powiem Ci, że to nie możliwe żeby kupić w jakimś sklepie nowego Abita pod s. A. Mi płyta padła w połowie lutego, przeszukałem wszystko co możliwe, oraz objeździłem wszystkie sklepy. Efekt? Nigdzie sie nie udało. Jedynie na allegro raz na jakiś czas jakiś sklep wrzuci NF7-S za kosmiczną sumkę. Więc dlatego najlepiej znaleźć jakiegoś Abita, który ma jeszcze długą gwarancję i jest w idelanym stanie. PS. W sklepach do dostania tylko: ASRock i Gigabyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 witam znalazlem dwa sklepy w ktorych moga jeszcze byc Abity AN7 i NF7 ale czy sa to nie wiem bo nie sprawdzalem ;) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 To jeszcze proponuje zwrócić uwagę na to, że to jest komsad. Jedni wielcy krętacze! Niewiadomo czy jest płyta, a nawet jak jest, to lepiej kupić używke na allegro niż w tym sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 http://studio7.jg24.pl/index.php?d=produkt&id=190 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...