HucK Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Mam problem. Wymieniłem swojego asrocka na to so mam w opisie i jestem bardzo zadowolony (far cry na full, wow na full). I mam 2 kostki po 256 ram Twinmos Twister i BLITZ. Duala mam niby włączonego, ale wyniki w testach są takie jak bez duala. :blink: Wszystkie stery od płyty zainstalowane. Timingi 2-2-2-6@333 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 sproboj przeleciec pamieci goldmemem ps. sprawdz wynik bez wlaczanego duala w biosie i porownaj, jak beda takie same to cos jest nie tak z nim, wgraj moze nowego biosa do mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 e ja miałem tak samo na nf2 na płycie gigabyte w dualu odczyt miałem 3425 a bez duala 3420 :) dual na soc A tak ma czyli jak by go nie było ;) choc w sumie niektórzy niby mają różnice z tym ze napewno nie takie jak na dualu intelowskim czy na 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Pamięć żadnych błędów nie ma, obie chodzą stabilnie, nowego biosa sprobuje jak wroc ze szkoły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Nie ma innego pomyslu bo : Athlon ma 64 bitowa magistrale komunikacyja EV6 i za Chiny ludowe nie przełknie 128 bitowego duala. Dlatego Dual na Soc A to niewypał... troche tam jest róznicy ale nie znaczaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...