vice Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Witam mam Asrocka dual-sata 2 gdzie proc zasuwa na 2.6ghz przy dzielniku pamieci 133@186 i mysle o Epoxie 9npa ultra oraz lepszych pamieciach tak zeby pusicic proca na 2.6-2.7Ghz ascynchronicznie z pamieciami przy dzielniku 333.... zdrugiej strony Asrock ma wejscia na *podstawke am2 (ale znowu zostana slabe napiecia na proca i na ddr2, [a wkoncu Am2 ma byc tylko 10%-15% szybsze od. s939)] ...kupic Epoxa czy zostawic Asroka... no i wiadomo juz ze Conroe Intela bedzie lepszy od seri X2.. co zrobic? czego narazie sie trzymac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Ktos pomoze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 1. edytuj sowje posty, nie pisz jeden pod drugim. 2. przeciez ten asrock to b.dobra plyta po dorbnej modyfikacji posiada duze mozliwosci oc, jest plyta bardzo przyszłosciowa (agp/pcie, s.939,s.am2, ddr/ddr2) po co ja zmieniac? aa i co mam do tego intel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...