maros Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 www.arse.pl - Skąd to kupiłeś? - Z du-py. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 kolo mojego maista jest wies co sie nazywa "Moszna Wieś" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 a tu macie taką ładną mapke z miejscowościami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 a tu macie taką ładną mapke z miejscowościami :D http://slayne.neostrada.pl/mapa.jpg Zimna Wódka w opolskim rządzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Na odcinku Warszawa - Lodz >>> Burki - Wyrki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Przejeżdżałem przez wioski Złe Mięso i Niesforne Gacie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 ja jechałem kiedyś przez Ruchocice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Suczki i Zgon roxują. :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Tia ... Nowe Rumunki zabijają :D niedaleko Płocka ... Łąck się to chyba nazywa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Suczki i Zgon roxują. :D :D :DPrzejeżdżałem przez Zgon, leży na trasie Ruciane Nida - Szczytno, na Mazurach :D Pewien znajomy na motorze kiedyś tam rozjechał szkopa, w tym wypadku ta nazwa nabrała dosłownego znaczenia :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A'propos mapki... przypomniały mi się dwie fajne zajawki: Kumpel na pytanie dokad się wybnierasz na "długi weekend" odpowiada: -Do babci do Korei... - ????? potem się okazało że to na północ od Pieremyśla :D Drugi numer to krążąca po podkarpaciu anegdotka: W PKSie starsza kobieta pyta kierowcy: - Panie, a w Zimnej Wodzie staje ?? - Chyba pingwinowi - odpowiedział kierowca :D Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 jakies 40-50km ode mnie, pod Poddebicami jest wieś "Kałów" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...