LUQS Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 witam! od jakiegos tygodnia pojawil mi sie problem,otoz jak gram w jaka kolwiek gre komp zaczal mi sie resetowac. dzieje sie to tylko w trakcie gry i w roznym czasie,czasem pogram 1godzine a czasem 5 min czy ktos ma jakis pomysl? nadmienie tylko ze w sprzecie nic nie zmienialem od roku mam te same komponenty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 :| Podales tyle informacji... IMO jest to problem z myszka/klawiatura/sluchawkami/monitorem/karta graficzna/muzyczna/plyta glowna/procesorem/pamiecia/stacja dyskietek. Skresl co chcesz, wyrzuc komputer za okno a potem naucz sie podawac konkrety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 tak jak Orgiusz napisał - podaj swoj dokładny config. zobacz czy nic się nie przegrzewa. jeśli od roku nic nie zmieniałeś ani nei ruszałeś, to może się tyle syfu uzbierało między żeberkami radatora, że zamasto oddawać ciepło, to je magazynuje. system wolny od virów i spyware? ściągnij goldmemory i prztestuj pamięci, podaj jeszcze jaki masz zasilacz (marka,moc) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...