gentillo Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Mam małe pytanko. Zakupiłem ostatnio płytkę jak w temacie. I mam problem z automatyczną regulacją wiatraka na procku. Ta płyta posiada 4 pinowe wyjście na ten wiatrak. Mam boxowy wiatrak od amd 64. No i regulacja nie działa. Czy ustawię w biosie odpowiednie opcje, czy w Winzgrozie próbuję wymusić zmniejszenie prędkości przez różne programy (epoxowy, speedfan) nic się nie dzieje. Czy to jest wina tego 4 pinowego wyjścia? Czy może coś innego jest walnięte? Czy muszę wymienić wiatrak? Przecież regulację można prowadzić na 3 pinowym wyjściu. Po kiego wała jest to czwarte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=161334 tu masz topik o twojej plycie tam pytaj a nie zakładasz nowy temat Temat do zamkniecia Edytowane 9 Marca 2006 przez GenetiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gentillo Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Sorry. Mój błąd. Postuluję o zamknięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...