Moses2 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Ostatnio zrobiłem format - wsio powgrywałem bez większych problemów od nowa do kompa, ale spotykam się nagle z problemem, z którym nie miałem do czynienia do tej pory: Otóż - mam powypalane na płytkach kilka kopii bezpieczeństwa programów - pod postacią ich obrazów dysków. W sumie bez różnicy na tym etapie jest fakt, czy są to formaty isa, czy cue/bin. Za każdym razem kiedy chcę załadować obraz wirtualny - nagrany na płytce, która jest wsadzona do napędu dvdrom bądź cdrw (także bez różnicy) do wirtualnego dysku (stworzonego przez Alkohola120%), wyskakuje mi taki komunikat: Cue sheet: Plik z obrazem nie moze być otwarty przez miniport w trybie kernela Obrazy, napędy na bank są dobre. Gdy zrzucam obrazy na hdd - wtedy można je załadować dp wirtua;a. Ja chcę natomiast je łądować z napędu optycznego o wirtuala! Co przestawić, co poczynić, pomocy good people ;) PS: Prezy okazji - nie mogę namierzyć w mojej windzie 2kSP4 miejsca hdzie się przestawia napędy na tryb UDMA lub coś takiego . Jak wiecie gdzie to znaleźć - to napiszcie :) Pzdr Edytowane 9 Marca 2006 przez Moses2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moses2 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Naprawdę nikt nie pomoże :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffter Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Moses2 jaki system posiadasz, może WIN2000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moses2 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Tak jak w stopce mam Win2k SP4 - ale wczesniej przed reinstalka nie mailem tego problemu - zatem wsio powinno hulać:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...