Kost@k Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Wiem , że tematy 3DMarków były miliony razy na forum , ale nie daje mi spokoju 1 rzecz : kto wyciąga ponad 15000 (lub w tych okolicach) i na jakim sprzęcie - pomijam oczywiście extreme (ciekły azot itp na chłodzenie) i interesuje mnie "normalne" chłodzenie (WC , AC). Jeśli ktoś wyciąga tyle , to proszę o info dot. konfigu (CPU , RAM , VGA) i sposobu chłodzenia . Na moim osiołku udało mi się wydusić 15k z małym haczykiem ale na std chłodzeniu grafy i procka (w budzie dodatkowo 3 wentyle 80x80) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Siakis zrzucik / link ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ok - a na marginesie , reed : chcesz tego A4Techa ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Ja mam ponad 14k i sadze, ze reinstalka windowsa, ktory biega juz prawie rok dalaby mi wlasnie 15k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ja mam 15.2k na p4@3G/R9700@340/320 chłodzenie titanem w5tb/tc :D ale czekam na zamowione wc... bo wiatrak wyje URL: http://service.futuremark.com/compare?2k1=5501247 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 1. jaki p4? 2. chłodzenie radka standardowe? 3. ile i jaki ram? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 p4 = 2,53 (C1) chlodzenie radka 8cm@5V a ram noname DDR333 512mb słychac tylko tego cholernego "cichego" titana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 ja mam 15.2k na p4@3G/R9700@340/320 chłodzenie titanem w5tb/tc :D ale czekam na zamowione wc... bo wiatrak wyje URL:http://service.futuremark.com/compare?2k1=5501247 na takim cacku to ty do 20000 3dmarkow dojsc powinenes cos dziwnie niski wynik masz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Kost@k -> fajną masz tapetę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Kost@k -> fajną masz tapetę :D ty masz jeszcze lepsza :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 chłopaki ... jakich zasilaczy używacie :?: bo ja mam jakiś shit (impet 350) i jak daje powyżej 1.85 Vcore i 2.9 Vdimm to wszytko sie sypie :? a wy tutaj takie fajne maszynki macie że mózg staje :bij: i tak mi robi laska jak mówie że kupuje coś nowego do kompa :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ten kawałek baby to moja żona :oops: po prostu nie pozwala mi na inne [gluteus maximus] na tapecie , więc muszę mieć ją... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ja mam 2 : - HuntKey 300W z budy Modecom - płyta +grafika - Codegen 300W - wszystkie napędy , dyski i wentylatory w budzie pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 a ja mam 1/3 no moze 2/5 tego co wy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 a ja mam 1/3 no moze 2/5 tego co wy :)między bogiem a prawdą , to taki sprzęt mam "dla zasady" . tak faktycznie , to w skrajnych wypadkach wykorzystuję jego możliwości w 30 - no , może w 40 procentach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 spytajcie sie ile 3dmarkow ma allien3........ na swoim wymarzonym i super podkreconym sprzecie ...... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Sheep GET A FUCK OUT OF ME MAN :twisted: :twisted: Siakis roczek, dwa i bede... P.S. XYWKA ALLEN3 jasne?! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 a ja mam 1/3 no moze 2/5 tego co wy :) A ja nie wiele wiecej, ze tez nie moge w totolotka wygrac :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Sheep GET A FUCK OUT OF ME MAN :twisted: :twisted: Siakis roczek, dwa i bede... P.S. XYWKA ALLEN3 jasne?! :evil: BUAHAHAHAHA!!!!!! za roczek czy dwa............ no to wtedy nie bedzie juz tego tematu..... wtedy bedzie... "czy osiagnał juz ktoś w 3dmarku 2004 30k pkt?????? a ty wtedy powiesz ze masz juz niedreamowy sprzecior ........... ahhhhhhhh ehhhhhh gadac mi sie nie chce...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 hyhy wiecie ja chcialbym miec 4 tysiace w 3Dmarku 2001 :) a wy mi tu o 15000 mowicie :) a po drugie to jak mysicie ze macie slabego kompa popatrzcie na moja specyfikacje i juz wiecie ze ktos ma gorszego od was :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Sheep GET A FUCK OUT OF ME MAN :twisted: :twisted: Siakis roczek, dwa i bede... Dobra Alien nie rob scen i posmiewiska tylko napisz prawdziwy config albo nic.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Sheep GET A FUCK OUT OF ME MAN :twisted: :twisted: Siakis roczek, dwa i bede... Dobra Alien nie rob scen i posmiewiska tylko napisz prawdziwy config albo nic.... wlasnie, ja jestem ciekaw jaki on naprawde ma sprzet ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Sheep GET A FUCK OUT OF ME MAN :twisted: :twisted: Siakis roczek, dwa i bede... Dobra Alien nie rob scen i posmiewiska tylko napisz prawdziwy config albo nic.... wlasnie, ja jestem ciekaw jaki on naprawde ma sprzet ;-)486, 1mb ram, s3virge :wink: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Sheep GET A FUCK OUT OF ME MAN :twisted: :twisted: Siakis roczek, dwa i bede... Dobra Alien nie rob scen i posmiewiska tylko napisz prawdziwy config albo nic.... wlasnie, ja jestem ciekaw jaki on naprawde ma sprzet ;-)486, 1mb ram, s3virge :wink: :lol: :lol:hehe, Ty tez masz calkiem fajnych sposorow ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Sheep GET A FUCK OUT OF ME MAN :twisted: :twisted: Siakis roczek, dwa i bede... Dobra Alien nie rob scen i posmiewiska tylko napisz prawdziwy config albo nic.... wlasnie, ja jestem ciekaw jaki on naprawde ma sprzet ;-)486, 1mb ram, s3virge :wink: :lol: :lol:hehe, Ty tez masz calkiem fajnych sposorow ;-)tylko ze niestety ostatnio cos slabo sponsoruja :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Moze nie chca byc z radiem Maryja w jednym podpisie :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Moze nie chca byc z radiem Maryja w jednym podpisie :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol::lol: :lol: :lol: :lol: jak nie to zaraz nasle rydzyka zeby ich :bij: :twisted: radio rzadzi radio radzi rydzyk nigdy cie nie zdradzi ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 no mam na swoim konfigu ponad 12k ale jak narazie wiecej nie uzyskałem ale mam 9700 bez pro myslalem o zmianie biosu ale co mi to da ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Sheep GET A FUCK OUT OF ME MAN :twisted: :twisted: Siakis roczek, dwa i bede... Dobra Alien nie rob scen i posmiewiska tylko napisz prawdziwy config albo nic.... wlasnie, ja jestem ciekaw jaki on naprawde ma sprzet ;-)E chłopaki słabe oczy macie ;) ma taki sprzet: >Athlon1,4@1,56 GHz|Prolink Ti4200 64MB ddr TV-out 250/500@300/615MHz|WD Caviar 80 GB 7200obr/min 8MB Buffor|256 MB ddr Kingston/266MHz|Soltek SL-75DRV żeby było dobrze widać :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 15686 +/-100pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...