Skocz do zawartości
Kost@k

dla maniaków wydajności - 3DMark2001 > 15000

Rekomendowane odpowiedzi

uuuuuu, Allen, czyżby ci twojego atlonka xp 2800+ ukradli, czy go sprzedałeś ?    :oops:

Nom niestety :cry: :cry: Musialem oddac i zamienic na tego kompa co teraz mam BIG :lol: :lol: Ale serio zaczeli sie niektorzy znow czepiac ze sciemniam wiec teraz ten drugi stal sie tym pierwszym

P.S. AXP2800+ 2250@2850 Radeon 9700PRO z detami :lol: :lol: 8)

Heh to byly czasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy wiesz o tym, ale Athlon XP 2800+ (przynajmniej narazie) jest jak to sie mówi (special edition) limitowany i na 1000 % nie jest dostępny w polsce (nie wiem czy wodule w europie), a nawet tam gdzie jest dostępny to strasznie ciężko go dostać i pewnie po strasznie wygórowanych cenach. Więc ta ściema ci sie nie udała, troche przesadziłeś, ale gdybyś napisał że masz xp 2700+ to było by już lepiej, bo ten model można w polsce już dostać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

>>>>> decnis_600

owszem , athlona 2800+ można dostać - w przyszłym tygodniu mój qmpel ma go dostać do ręki , ale załatwiał to poprzez swoją rodzinę z USA , a oni z kolei jeszcze przez kogoś tam...

Nie chciałoby mi się robić takie wałki zważywszy , że qmpel wybuli za niego prawie 500$ (czyli naszych koło 2000 zeta + koszty przesyłki ze stanów) :mrgreen:

p.s.

zaczął też robić podchody do GeForce FX 8O :mrgreen:

nie wiem , czy nie warto poczekać z 6 miesięcy...

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...