Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 uuuuuu, Allen, czyżby ci twojego atlonka xp 2800+ ukradli, czy go sprzedałeś ? :oops: Nom niestety :cry: :cry: Musialem oddac i zamienic na tego kompa co teraz mam BIG :lol: :lol: Ale serio zaczeli sie niektorzy znow czepiac ze sciemniam wiec teraz ten drugi stal sie tym pierwszym P.S. AXP2800+ 2250@2850 Radeon 9700PRO z detami :lol: :lol: 8) Heh to byly czasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Nie wiem czy wiesz o tym, ale Athlon XP 2800+ (przynajmniej narazie) jest jak to sie mówi (special edition) limitowany i na 1000 % nie jest dostępny w polsce (nie wiem czy wodule w europie), a nawet tam gdzie jest dostępny to strasznie ciężko go dostać i pewnie po strasznie wygórowanych cenach. Więc ta ściema ci sie nie udała, troche przesadziłeś, ale gdybyś napisał że masz xp 2700+ to było by już lepiej, bo ten model można w polsce już dostać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 >>>>> decnis_600 owszem , athlona 2800+ można dostać - w przyszłym tygodniu mój qmpel ma go dostać do ręki , ale załatwiał to poprzez swoją rodzinę z USA , a oni z kolei jeszcze przez kogoś tam... Nie chciałoby mi się robić takie wałki zważywszy , że qmpel wybuli za niego prawie 500$ (czyli naszych koło 2000 zeta + koszty przesyłki ze stanów) :mrgreen: p.s. zaczął też robić podchody do GeForce FX 8O :mrgreen: nie wiem , czy nie warto poczekać z 6 miesięcy... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 no właśnie kostek, dostanie to pogadamy ale póki co podobny topic jest więc ten jest niepotrzebny dla tych co chcą sie pochwalić wynikami w 3dmarku 2001 przypominam: 3DMARK 2001SE kto da więcej?? CLOSED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...