Kowalek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Co można zrobić z tą karta zeby lepiej chodzila?? Krecilem ją w powerstripie ale gry wtedy nie działają. Pomozcie bo w tej chwili normalnie nie da się grać. Karta to dokładnie Palit Geforce 5500 128mb na czerwonym laminacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Dlaczego nie mozesz grac???.... podkrecanie katry napewno nie pomoze.... Moze sie przegrzewa, obluzowala sie w slocie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Chodzi o to ze to jest karta na 14 dni, bo moja 9550 jest w serwisie a dali mi ją mowiac ze jest porownywalna. A tu w Gta:sa mam na maks detalach i antyaliasie x3 tylko 8 fps podczas gdy na moim 9550 mialem okoloo 30 fps, a ona byla podkrecona na 550/440 gpu/ram. Moze da sie coś z tą kartą zrobic?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 To pewnie tez cos z nia jest nie tak..... Jesli sie nei grzeje i nie jest obluzowana to nawet nie ruszaj szkoda czasu.. A jesli masz czas to mozesz zmienic stery i po przesiadce z Radeon na Gf czasami jest wymagana do poprawnej pracy reinstalka Win..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Ee tam, nie stękaj, ten typ tak ma. Fx to SHIT ! ; ] Czekaj cierpliwie na radosława. A tak poza tym, to zmień tytuł tematu, bo cholera nie znam takiego wynalazku jak fx 5550 ;) Edytowane 9 Marca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Sprobuje odpalic na innych sterach. Jakie niereferencyjne polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) probuj na jakis starszych od 5X.XX....... Ale watpie ze to pomoze... Edytowane 9 Marca 2006 przez pluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Użyj driver cleaner - wyczysc stery i instalnij od nowa Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zainstalowalem i eureka!! Zamiast fps'ów liczonych na palcach jednej ręki mam po 45-50 natych samych ustawieniach. <lol> To jest niesamowite. Osmiokrotny wzrost wydajnosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po zmianie driverów na omegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Z takim szczęsciem i zdolnościami powinienies grac w ToTka :D Edytowane 9 Marca 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 jakos nie chce mi sie wierzyc ze na max detalach i aax3 grasz na fx5500 lub radku 9550 z 50 lub 30 fps -_- (napewno nie na tym pierwszym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Mam mały monitor 15" więc gram na 800x600, a mierzyłem potem frapsem i rzeczywiscie na radku smigalo, a na fxie chodzi super tylko na antyaliasie x2 i wysokich detalach. Ale zauwazylem ze chodzi o to ze fx nie obsluguje w 100 procentach directxa 9.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...