C-traxx Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Witam!Chodzi o to iz probuje podkrecac od jakiegos czasu procesor i za diabla nie chce sie podkrecic zaraz mi wywala winde.Pomyslalem ze to pamieci ale testowalem je po podkreceniu mem testem i nie wywala zadnych bledow.W kazdym razie po zwiekszeniu szyny plyty o nawet 5 mhz system juz nie wstaje, mnoznik x9 (standardowo) i nie wiem czemu ale szyne pamieci moge tylko do 200 mhz ustawic (lub w dol).Procek mial podniesione napiecie na 1,5V wiec raczej nie powinnien miec problemow.Zasilacz tez mam dobry markowy (nie cos w stylu 600 watt od codegena) Pamieci geil ultra-x 2-2-2-5 BH-5(jakos tak mam napisane na pudelku) .Jesli ktos wie w czym lezy przyczyna piszcie.Dodam jeszcze ze bios byl uaktualniony do najnowszego jaki znalazlem na stronce dfi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 A ten dobry markowy zasilacz to jaki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Jest odpowiedni temat o tej płycie i problemach z nią związanymi -=> http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=104130&st=7170 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C-traxx Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 A ten dobry markowy zasilacz to jaki ? Zasilacz to hiper 580 type-r 20A i 19A czyli styknie napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...